Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:23:33
|
|
|
|
Anitaaa
|
Ja ga uglavnom nosim,navikla sam se,pa mi bez njega ko da sam zaboravila da se obučem.Spavam bez njega
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:25:40
|
|
|
|
cipiripi
|
moram da ga nosim..tako jedino imam grudi
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:25:48
|
|
|
|
NONA79
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Volim grudnjak, i nosim ga uvek sem kada spavam. A vi? TAKOĐE
|
|
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:29:43
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Pa baš u trudnoći i treba da se ide bez brusa! Tako savetuju! Ovo prvi put čujem.. A i mene bole grudi ako ga ne nosim par dana. Pogotovo je tako bilo u prvom i drugom tromesečju.
|
|
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:32:07
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Pa baš u trudnoći i treba da se ide bez brusa! Tako savetuju! To čujem prvi put.Koliko ja znam vlada mišljenje da ako se ne nosi grudnjak u trudnoći vrlo često dodje do opuštenih grudi
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:32:37
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: BabyG IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Pa baš u trudnoći i treba da se ide bez brusa! Tako savetuju! Ovo prvi put čujem.. A i mene bole grudi ako ga ne nosim par dana. Pogotovo je tako bilo u prvom i drugom tromesečju. I ja sam cula bas suprotno.Da ga nisam nosila mislim da bi mi bile do kolena
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:34:05
|
|
|
|
Anastazija
|
Svoj momacki dekolte (krstila ga Tasha ) zauzdavam grudnjakom kad idem negde, ponekad u kuci ali nikad ne spavam u njemu.
|
|
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:38:23
|
|
|
|
buhla
|
ju, da ga ne nosim izgledale bi ovako samo dok spavam ga ne nosim!
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:39:20
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: buhla ju, da ga ne nosim izgledale bi ovako samo dok spavam ga ne nosim! upišah se od smeha
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:43:04
|
|
|
|
JULIE
|
Disem slobodno samo kad spavam
|
|
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:43:34
|
|
|
|
usamljena
|
Pozz. Nova sam na forumu i ova me slicica bas oraspolozi Jos malo pa tako ! Skroz zaboravila na brus, jedino kad idem van
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:47:08
|
|
|
|
Mishica 77
|
Pa ne znam. Pročitala sam negde na netu. Mada je to sve indivudualno. Ako ti grudi jako bujaju u trudnoći ili se ugojiš previše pa i one narastu, moraš da ga nosiš da ne bi odvisile. Moje se nisu nu malo promenile. Samo bradavice ali sada već skrećeam sa teme. Izvinjavam se.
|
|
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:51:25
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: usamljena Pozz. Nova sam na forumu i ova me slicica bas oraspolozi Jos malo pa tako ! Skroz zaboravila na brus, jedino kad idem van Dobro dosla! Ovde neces biti usamljena Javi se na Spisak RR mama-KLIK
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 22:53:51
|
|
|
|
Anoniman
|
...ja sam vam žene moje sisata ali to me uopšte ne sprečava da šetam bez brusa! Ako je majica dobra i ako grudi fino stoje u njoj eto mene bez grudnjaka... i volim kada vidim lep dekolte. Ne nosim ga kad spavam - naravno.... sem kada se zanesem.... Usamljena - dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 23:03:26
|
|
|
|
rozi
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ...ja sam vam žene moje sisata ali to me uopšte ne sprečava da šetam bez brusa! Ako je majica dobra i ako grudi fino stoje u njoj eto mene bez grudnjaka... i volim kada vidim lep dekolte. Ne nosim ga kad spavam - naravno.... sem kada se zanesem.... Usamljena - dobrodošla! Blago tebi kaliopi, ja jako volim da vidim lep dekolte:) Pozdrav za Usamljenu
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 23:10:21
|
|
|
|
usamljena
|
Gagana83 Hvala na dobrodoslici
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 15.1.2010 23:16:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Rozi , draga.......... hehehhe voli i ovaj moj... p.s. odgovoriću ti sutra na pp-nemaš frke, sve u detalje... cmok!
|
|
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 16.1.2010 11:49:32
|
|
|
|
lothroniell
|
Da spavam sa grudnjakom ne mogu, ali da budem bez njega dok sam budna i nesto radim poludela bi...
|
|
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 16.1.2010 12:56:57
|
|
|
|
usamljena
|
IZVORNA PORUKA: rozi IZVORNA PORUKA: kaliopi ...ja sam vam žene moje sisata ali to me uopšte ne sprečava da šetam bez brusa! Ako je majica dobra i ako grudi fino stoje u njoj eto mene bez grudnjaka... i volim kada vidim lep dekolte. Ne nosim ga kad spavam - naravno.... sem kada se zanesem.... Usamljena - dobrodošla! Blago tebi kaliopi, ja jako volim da vidim lep dekolte:) Pozdrav za Usamljenu Hvala vam, divne ste
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 16.1.2010 13:05:26
|
|
|
|
Ellenica
|
Uvek nosim brus, prosto se osećam grozno kad lelujaju. sada kad dojim nemogu da nosim dobar brus koji podiže i steže pa mi je kao polu nelagodno, ali pošto su sad najosetljivije i najteže nosim brus i kada spavam, jer bi se u suprotnom probudija sa sisom na čelu.
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 16.1.2010 13:07:45
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Ellenica Uvek nosim brus, prosto se osećam grozno kad lelujaju. sada kad dojim nemogu da nosim dobar brus koji podiže i steže pa mi je kao polu nelagodno, ali pošto su sad najosetljivije i najteže nosim brus i kada spavam, jer bi se u suprotnom probudija sa sisom na čelu. Hehehe ellenica sad sam se tako slatko nasmejala znam da nije smesno ali ovo je jace od mene
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 16.1.2010 13:10:14
|
|
|
|
mamanp
|
Hihii, ne smem ni da zamislim sta bi bilo kada bih ga skinula, uvek ga nosim, cak i kada spavam (sem u retkim slucajevima kada me uhvati nervoza pa ga u snu skinem).
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 16.1.2010 13:16:30
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ja nosim grudnjak samo kad bas, bas moram, znaci ako nosim nesto providno, s obzirom da imam male grudi nije mi ni potreban, lepse mi je ovako Takodje Ni u trudnoci ga nisam nosila
|
|
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 16.1.2010 13:20:09
|
|
|
|
minavb
|
Citala sam na jednom sranom forumu, preporucuje se svim zenama, a posebno tridnicama i doiljama, da stalno nose grudnjake, pa gak i kad spavaju. Tako se sprecava da se koza rasteze i da se grudi opuste. Mamicama posebno naglasavaju da nosenje grudnjaka po ceo dan i noc, moze da spreci nastanak strija po grudima, narocitno onih koje se javljaju odozgo i izmedju grudi. Ja cu da ih poslusam.
|
|
|
|
RE: Sa ili bez grudnjaka? 16.1.2010 14:01:28
|
|
|
|
lothroniell
|
Za moje je onda kasno, kao sto rekoh ja nosim brus po ceo dan sem nocu ali sad vec imam puno strija po grudima, mogu misliti sta ce tek biti kad pocnem da dojim. Ali mislim da to nema puno veze, kontam da to zavisi od kvaliteta koze!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?