Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 7.4.2017 9:53:25
|
|
|
|
Zemunka85
|
Moja L je isto kasno prvi put spavala kod bake, mozda oko trece godine. Njih dve sew obozavaju i svakako su svaki dan zajedno. Onda jedno vreme nije trazila, e onda je skoro isla na Divcibare sa vrticem i omrzla odvajanje od mene ahahaha. Tako da sada spava kod bake, npr bas je sinoc, ali pita i za mene, kao nedostajem joj. Jednom sam morala kod nje, sva sreca pa smo blizu, a juce je ostala, samo mi je javila da joj nedostajem i sada trazi opet vcrs..
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 7.4.2017 13:33:28
|
|
|
|
Duškić
|
Moja je spavala samo jednom bez mene i to kad sam u trudnoci morala na neku kontrolu. Ovaj malac siki tako da se ne odvajamo...
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.10.2017 10:33:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moje curice su se prvi put odvojile od mene, otisle su na vikend kod babe i dede u Pb. Daleko ali sa mm su. Ne znam kako da se osecam, samo verujem da ce im biti dobro.
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.10.2017 11:13:11
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nama je jos rano za to ali jedva cekam.
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.10.2017 11:17:27
|
|
|
|
emicaa
|
Elena uzivaj malo u samoci i odmori.Nista njima nece faliti 😊
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.10.2017 11:18:43
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nece sigurno. Baka i deka su ipak to :)
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.10.2017 11:46:51
|
|
|
|
isidora88
|
Meni je A spavao kod dede vec par puta i super je bio, M isto spava od pre nekih godinu dana. Kod svekijevaca nisu isli sami niti ce ici jer su daleko i ne poznaju ih
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.10.2017 12:37:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Znam da ce biti dobro, ali opet nisam tu da im obrisem nosic, da ih vodim u wc, da ih cesljam, da peremo zubice..nekako mi je to duznost i mora neko da me zameni . Ali imaju i tetku dole , ulaz do ulaza, i bice sa njenom decom, nisam im ni slala igracke za dva dana... Ma, bice sve ok
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.10.2017 13:14:30
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Hoce sigurno :) Verujem da je to uzivanje samo takvo!
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 22.10.2017 9:17:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ovo moje malo cudo nece ni kod koga...tesko da ce u skorije vreme ostajati na spavanju. Mozda za nekih 10 god
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 22.10.2017 10:07:35
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Obicno kazu da je to faza. Sestrini klinci usli u sedmu godinu a faza je jos uvek aktivna.
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 15.11.2017 15:05:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi jos nismo to pokusali, iskreno ne hnam ni kada cu... sve kao aj sad cu je ostaviti, i onda nadjem neki izgovor da je ipak ne ostavim 😊
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 15.11.2017 23:35:04
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Moja mama iscekuje veliki dan. Ali ja nikako da prevagnem.
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.2.2018 20:42:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ju pa nisam pisaala da je ostao sam kod make dva dana kad smo isli u Bec i bio je diiivan! Znaci sa 20 meseci
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.2.2018 21:00:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Mene je i dalje strah...ne znam ni sama zasto, a trebali smo to davno uraditi
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.2.2018 21:02:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ju pa nisam pisaala da je ostao sam kod make Jao sad vidim sta sam napisala e isteklo vreme za izmenu
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.2.2018 21:09:54
|
|
|
|
Duškić
|
Razumele smo. Mislim da bi sin ostao , cerka nee
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 21.2.2018 21:12:04
|
|
|
|
Tatjana.87
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Moja mama iscekuje veliki dan. Ali ja nikako da prevagnem. Nevena i kod mene je identicna situacija
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 24.2.2018 12:14:34
|
|
|
|
Sarav
|
Nisu još spavale bez nas jer živimo 200km od mojih i ne mogu da se stvorim ako budem hitno potrebna.
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 24.2.2018 13:31:19
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Tatjana.87 IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Moja mama iscekuje veliki dan. Ali ja nikako da prevagnem. Nevena i kod mene je identicna situacija I mi ovako 😊
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 24.2.2018 13:37:52
|
|
|
|
Sarav
|
Kažite mi jeste li vi blizu roditelja pa ih ne šaljete ili kao ja?
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 24.2.2018 13:40:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo relativno blizu, nekih pola sata voznje recimo... i nas dve odemo kod mojih pa budemo cele nedelje, 10tak dana nekada... ali nikako da je ostavim samu... iako obozava moje, sa mojom mamom kad je sve hoce, sve moz...
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 24.2.2018 16:01:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
Moja Mustra je prespavala kod bake i deke sa 6meseci i to tri dana. Mleko su nosili i hranili je (imala sam operaciju cista)
|
|
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 24.2.2018 17:02:01
|
|
|
|
Sarav
|
Da sam bliže i ja bih ostavljala stariju,ovako ne mogu još uvek..
|
|
RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede 24.2.2018 17:04:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja cu sad da sacekam da U.malo poraste pa obe odjednom da ih isporucim 😂
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?