Anoniman -> RE: Prvi put na spavanju kod babe i dede (22.9.2012 23:47:24)
|
Luka je prvi put spavao kod bake sa 6m, Nova godina. Ja sam celu noć držala tel u ruci i čekala poziv, ili pak prelistavala njegove slike u telefonu. [sm=smiley29.gif] Nisu me zvali, nije bilo nikakvih problema. 3 nedelje kasnije sam ga ostavila kod nas kod kuće sa mojom bakom, zvala me je posle 45min, kaže, urlao je 5min nakon što smo izašli, sve je probala, ali nije prestajao. Posle toga je to urlanje nastavljao i kod moje mame, tako da jako dugo nije spavao kod njih, i sada to nerado čini, ako baš mora. Radije spava u vrtiću (npr Doček prošle godine, i najavio je i da hoće i ove), nego kod moje mame, a kod svekrve nije ostajao, ma neće o tome ni da priča. Marko još nikada nije spavao ni kod koga. Ako nekuda idemo, okupam ga, uspavam, i onda idemo. Čuvala ga sveki jednom, probudio se, urlao, dala mu mleko i on nastavio da spava. Kontam da je nama mnogo teže nego njima. Svaki put kada je Luka spavao kod moje mame, ja sam bila budna u 7h ujutru, i već u 8h sam bila po njega. [sm=smiley29.gif] Želim ti da vama ta priča ide mnogo lakše i uspešnije nego nama. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|