Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dajte deci da kuvaju! 24.5.2018 12:24:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emi, fen nekako podnosi, al ne voli da je susim njime (mada ni nemamo sta ). Makar ne place kao kad ukljucim mikser i usisivač.
|
|
RE: Dajte deci da kuvaju! 24.5.2018 13:32:07
|
|
|
|
emicaa
|
joj vjestice ma zavolice i to,rekla bih da trebas cesce usisavati i praviti kolace
|
|
RE: Dajte deci da kuvaju! 24.5.2018 19:29:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Petljaju se u kuhinji. Vole da mese, a vole i da mute jaja.
|
|
RE: Dajte deci da kuvaju! 27.5.2018 23:00:32
|
|
|
|
vocicana
|
Mama miske(mikser), odmah dolazi sve ostavlja, eto ga. Danas je ubacivao testeninu u vodu, jedan po jedan stapic. Bas voli da je tu i meni je drago zbog toga.
|
|
RE: Dajte deci da kuvaju! 29.5.2018 10:18:00
|
|
|
|
Duškić
|
Moja mesi, uziva . A i salatu sprema.
|
|
|
|
RE: Dajte deci da kuvaju! 24.2.2019 13:24:41
|
|
|
|
Sanidej
|
Moja mala majstor za palacinke ❤
|
|
|
|
RE: Dajte deci da kuvaju! 11.12.2019 23:14:24
|
|
|
|
flamingos
|
Voli da se vrzma oko mene dok spremam nešto,volim i ja,bude nam zabavno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?