Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: She Ra Naravno, što se ishrane tiče... Priznajte, sapnite i olaksajte sebi... Svi znamo koliko je zdrava ishrana bitna u trudnoci i cega smo se sve odrekle da bi nam bebe bile zdrave, ali smo svesne i koliko ceznemo za necim kada ne smemo da jedemo... Sta ste to pojele nekoliko puta ili mozda cesce, a da bi vas Dr za to ostrim pogledom prekorio? Ja sam jela BUREK! Prazan, doduse, ali burek... Dva puta do sada i tolikoooo sam uzivala u njemu IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Meni su naglasili da izbegavam slatkise ali kad mi se nadje pred nosom...ma nema sanse sdamogu da zaobidjem .... jednostavno cokolade su moj porok!!! IZVORNA PORUKA: sneza24 IZVORNA PORUKA: She Ra Ja sam jela BUREK! Prazan, doduse, ali burek... Dva puta do sada i tolikoooo sam uzivala u njemu Jel burek nesme da se jede u trudnoci? Ja sam jela sve sto sam jela i pre trudnoce. Burek,pljeskavice,pizze(sama sam ih pravila),slatkise... Doduse jela sam i kuvana jela. IZVORNA PORUKA: natty a ja sam krisom nocu jela velike kolicine cokolade doduse samo u jednoj trudnoci IZVORNA PORUKA: Tasha RR Jedem sve sto mi se jede i smatram da treba slusati svoj organizam, on trazi ono sto mu je potrebno, to lekar ne zna. IZVORNA PORUKA: MASHKA ja sam juče pojela prviu pizzu u trudnoći... IZVORNA PORUKA: indy_25 Slazem se tasha treba slusati svoj organizam. Jedem sve sto mi se jede jedino sto ne jedem suho meso a jede mi se nekad a popijem i nekad casu gaziranog soka ma nesto se pretjerano ne pazim sto se tice hrane sta smijem i sta ne smijem uglavnom znam da unosim isto tako zdravu hranu pa malo ne zdrave nece skoditi. IZVORNA PORUKA: gagana83 Ja sam jela sve sto mi se jelo bez pardona,izbegavala sam samo gazirane sokove. IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: gagana83 Ja sam jela sve sto mi se jelo bez pardona,izbegavala sam samo gazirane sokove. E to stvarno i ja pokusavam da zaobidjem u sirokom luku...jer su stvarno uzas!! IZVORNA PORUKA: Tasha RR Nisam ljubitelj gaziranog ni inace, te mi to nije problem. No, ako mi se pije gazirano, lakse mi je da popijem casu gaziranog nego da nedeljama talozim zelju za istim, jer onda puknem pa se nalijem vise nego sto treba. IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: gagana83 Ja sam jela sve sto mi se jelo bez pardona,izbegavala sam samo gazirane sokove. ISto!!! Izbegavam gazirane sokove i MAc Donaldse i tako stvari mada sam na pocetku trudnoce bila dva puta u MC- u... Od tad ga bojkotujem IZVORNA PORUKA: engimengi Ako slusam svoj organizam jela bih sve nepravilno a najvise peceno masno prase!!Mmmmmmm.. Pojela sam par puta malo suhomesnatog,popila gazirano i jela brzu hranu Ja sam bas gresna...zato mi je i muka opet kao na pocetku,kaznjena sam!!! IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: OTI Izbegavam gazirane sokove i MAc Donaldse i tako stvari mada sam na pocetku trudnoce bila dva puta u MC- u... Od tad ga bojkotujem Nemoj ...kako izbeci onaj diivni milkshake od cokolade.....mmmmmmmmmm IZVORNA PORUKA: engimengi Ako slusam svoj organizam jela bih sve nepravilno a najvise peceno masno prase!!Mmmmmmm.. Pojela sam par puta malo suhomesnatog,popila gazirano i jela brzu hranu Ja sam bas gresna...zato mi je i muka opet kao na pocetku,kaznjena sam!!! IZVORNA PORUKA: OTI ja bolje da ne pricam koliko sam gresna.. popusim i po koju cigaru, jedem slatko... IZVORNA PORUKA: kika 80 ja sam u trudnoci pila kolu IZVORNA PORUKA: lence Ja vec 6 meseci ne jedem crveno meso ni sir mada ljudima oko sebe pripremam hranu sa istima. Zatim izbegavam psenicno brasno, secer (cokoladu) i so. Ne pijem gazirana pica ni alkohol. Pocela sam da mrzim shiitake pecurke a moram da ih jedem jer su navodno dobre za moje zdravlje. Prokleti estradiol! Pre neki dan sam u samousluzi ugledala neke narezane talijanske salame, krenula mi voda na usta, doslovce sam odtrcala sa odeljenja delikatesa da se ne bih rasplakala. Svejedno mislim da ce pre da mi izraste korenje nego sto cu ostati ! IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Tasha RR Jedem sve sto mi se jede i smatram da treba slusati svoj organizam, on trazi ono sto mu je potrebno, to lekar ne zna. ...pogotovu ako je muško... IZVORNA PORUKA: lothroniell Ja jedem sve sto mi se jede, jedino sto jaaaakoooo izbegavam u trudnoci, a i inace su grickalice a nekad imam jako jaku zelju za cipsom i par dva- tri puta sam morala da ga pojedem. Ali najveci porok su mi slatkisi i sa tim se jako tesko borim! IZVORNA PORUKA: JULIE mnooogo sam gresna bez slatkisa ne mogu i ne izbegavam ih,trudim se samo da kontrolisem kolicinu IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Tasha RR Jedem sve sto mi se jede i smatram da treba slusati svoj organizam, on trazi ono sto mu je potrebno, to lekar ne zna. ...pogotovu ako je muško... Lekar ili beba? IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Tasha RR Jedem sve sto mi se jede i smatram da treba slusati svoj organizam, on trazi ono sto mu je potrebno, to lekar ne zna. ...pogotovu ako je muško... Lekar ili beba? Lekar , draga........ IZVORNA PORUKA: buhla najgora sam od sve dece... pronasla sam jutros u ormanu cokolodu...i ceo dan razmisljam o njoj... sve kao pao mi secer mogla bi da odem da uzmem bar kockicu... evo kontrolisem se ali mislim da cu uskoro da odustanem. inace, jedem kao i pre trudnoce, sto i nije bas za pohvalu. IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: buhla najgora sam od sve dece... pronasla sam jutros u ormanu cokolodu...i ceo dan razmisljam o njoj... sve kao pao mi secer mogla bi da odem da uzmem bar kockicu... evo kontrolisem se ali mislim da cu uskoro da odustanem. inace, jedem kao i pre trudnoce, sto i nije bas za pohvalu. ma draga uzmi kockicu-dve , neće ti ništa biti ... ali monje celu... IZVORNA PORUKA: She Ra IZVORNA PORUKA: sneza24 IZVORNA PORUKA: She Ra Ja sam jela BUREK! Prazan, doduse, ali burek... Dva puta do sada i tolikoooo sam uzivala u njemu Jel burek nesme da se jede u trudnoci? Nije da ne sme, ali nije ni pozeljan.. Testo je, a meni je dr rekao da izbegavam testo, a ume i da bude mastan IZVORNA PORUKA: oliveradj Izbegavala sam gazirano ali bilo je par puta da mi se jako pilo pa sam popila po čašu da ne bi preterala kasnije kao što kaže Tasha. IZVORNA PORUKA: Unica uuuh, pa tek koliko sam ja gresna... jedem ama bas sve sto mi se prijede (savet sa pocetka trudnoce od doktorke koja je i majka dvoje dece a inace je kardiolog- jedi sta ti se prijede ili pije samo umereno. organizam trazi sta mu je potrebno) i ja tako celu trudnocu... eee, jedino sto izbegavam pilecu dzigericu jer sam procitala da ima 1000 puta vise vitamina A nego sto bebi treba i tunjevinu ne jedem jer je puna zive koja za odrasle nije stetna u toj meri ali bebi smeta a treba 3 meseca da se izbaci iz organizma. Mada sam ja onaj tip osobe koja jede prilicno zdravo (preferiram povrce, meso slabo a suhomesnato nikako)... Kad jedem recimo pastetu kupim od pileceg belog Milicu ili curecu pastetu. Parizere, shunkarice, kobasice pojedem inace jednom u 3 meseca... ali tamanim slatkise, i to u velikim kolicinama... a krvna slika mi je celu trudnocu super tako da me doca poslednji put pitao sta jedem jer je retko da neka trudnica ima nepromenjene vrednosti od pocetka trudnoce
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|