valla -> RE: Inseminacija III deo (14.12.2013 11:50:17)
|
Evo me kao sto sam obecala! Ja sam ta!:) Imala sam dve iui u Frontu koje nisu uspele, stimulisana sam klomifenom. Trecu sam uradila u Visegradskoj i uspela! Mislim da je kod mene kljucna bila promena terapije, jer nisam bas najbolje reagovala na klomifen. Primila sam osam menopura od prvog dc. Tamo rade iui samo jednom, dok u Frontu rade dva puta dan za danom. Uvode u salu, a uzorak sperme je sve vreme u laboratoriji. Koriscena je metoda swim up i kad obrade uzorak odmah kazu da li je ok. Uzimam vec neko vreme folnu kiselinu, ujutru smokve u maslinovom ulju, maticni mlec, ananas. U Visegradskoj je sve znatno sporije, ceka se ceo dan. Ali, ja sam valjda zbog toga sto su me uveli u salu i tu ostavili malo da lezim pre neko sto je dosla dr, imala vremena da se skroz opustim. Posle uradjene iui su me pokrili, a kad su zavrsili i sa ostalim pacijentkinjama, prigusili su nam svetlo, pustili laganu muziku i tako smo bas dugo lezale. Nikada nisam bila tako opustena i ovog puta stvarno nisam nista osetila, dok me je ranije ipak malo bolelo. Eto, to vam je moje iskustvo. Mada, ne mogu nista lose da kazem za Front. Tamo su cak sestre ljubaznije, ali u Visegradskoj je sve nekako ozbiljnije zbog tog odlaska u salu i nacina cuvanja materijala.
|
|
|
|