J@n@ -> RE: Inseminacija III deo (1.3.2013 7:37:19)
|
Joko,Janabons,Cicibans,Srculence,Jess beskrajno hvala!Mnogo znaci podrska! Cece,Milenatea,[sm=smiley31.gif]!Navijam za prve i uspesne IUI! Degu,[sm=smiley31.gif]!Nadam se da ce na sledecem uz folikuli i endom. biti ok! Petra Pan,drzim palceve da beta bude visoka! Cecana,draga,[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]!Zao mi je!Navijam da sledeca iui bude plodonosna-[sm=duda.gif]!Mislim da ni dr nije jasno zasto je tako mali procenat uspesnosti IUI!Ne treba odustajati zbog toga-uvek postoji sanasa da bas ti upadnes u taj % uspesnih!!!Drzim ti palceve! Danas sam tako cudnog raspolozenja-pre 2 dana bila sam tako tuzna ...a danas [sm=smiley1.gif]!Moji se me pozvali sinoc i predlozili mi da dok cekam da udjem u postupak za vto preko drzave pokusam i privatno!!!!Da pronadjem kliniku a oni ce platiti!Toliko sam plakala,naravno od srece...Lepo je znati da te neko razume,misli na tebe i nudi ti pomoc i kada ne trazis...uf...toliko emocija sreca,tuga,bes,sreca,strah...flipnucu[sm=jezicek.gif]!Do sada sam se raspitivala samo o klinici u Becu a sada bih volela cuti i vase predloge za klinike u Bg-u!
|
|
|
|