RE: Inseminacija III deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

branaV -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 13:11:18)

Zelim ti trocifrenu betu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], moja je danas 184,5 [sm=bravo.gif]

Bebana17 -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 14:03:46)

Brano, čestitam od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Gde si radila inseminaciju?

marionneta -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 16:08:29)

Branooo [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] predivne vesti !!!
Jesi li imala nekih simptoma ?

plašljiva -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 16:11:52)

Brano čestitam[sm=bravo.gif]. Želim ti lepu i laku trudnoću. Kako si me obradovala. Koji ste problemčić imali?[sm=smiley1.gif]

_Maki_ -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 16:35:13)

Divne vesti, čestitam Brano [sm=smiley1.gif]

I ja sam radoznala kao Plašljiva, zbog čega ste radili inseminaciju?

J@n@ -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 16:38:33)

Drage cure za sve po [sm=smiley31.gif]!
BranoV,[sm=bravo.gif]-za betu!Mazi trbu i vuci nas jaaaako!
Mei,[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]-za mrvicu i tebe!Sutiraj,vuci....samo da odemo u prvo tromesecje!!!!Danas mi je 4 dpo tj.dpIUI[sm=smiley1.gif] i za sada mi se dva puta desilo da mi odjednom pozli-podrhtavanje uz mucninu...Ali to moze biti i PMS a i Utrogestan!!!!Ali znas mene volim te simptomcice!!!!![sm=smiley36.gif]
Jess021,navijam za subotu i [sm=modricrtici.gif]!!!
Pari,Maki,Plasljiva drzim palceve za visoke bete!!!!

branaV -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 20:21:52)

Bebana17 radila sam kod Goce Ivanovic, prva uspela-spontani, druga nije uspela, a sada sam prirodno ostala trudna,

Marionneta od simptoma nisam imala nista osim braonkastog traga na vesu 21 dc, bila sam ubedjena da sam dobila jer me je tako i boleo stomak a i glava, ali sutradan nista, samo bol u stomaku, test je vec u petak pokazao [sm=rozacrtici.gif]

Plasljiva mi smo imali problem obostrano, mm los spermogram, ali sa terapijom je bio ok, pio je profertil 6 meseci, 3+pauza+3, a ja sam na laparoskopiji otkrila problem, hidrosalpinks na desnom jajovodu, zatvoren, neupotrebljiv, stavljen klips, polipi na grlicu materice i unutar materije, endometrioza- ocisceno, levi jajovod spiralnog oblika sa kobasicas_tom formacijom u njemu, dr se zaprepastila time, jer je bio kanal uvecan i pun te kako ona kaze pihtijaste mase- srecom ociscen i upotrebljiv, ali ne zna do kada jer moze da se vrati sve, dijagnoza mi je velika, velika.

Maki zbog dijagnoze i da ne cekam previse, odmah IUI pa VTO, a ja ostah prirodno [sm=smiley1.gif]

J@n@ vec sam te povukla, rekoh ti da cemo zajedno u prvo tako da je vec tebe smatram [sm=nosecka.gif], i Jess021 takodje [sm=bravo.gif] IUI-devojcice vucem vassss jaaaakooo, malo sam opsirnija, ne zamerite [sm=smiley31.gif]

madamme -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 20:27:52)

brano, cestitam, nek ti je lepa i laka trudnoca! bas mi je drago sto se sve tako izdesavalo![sm=sloncek.gif]

degu -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 21:17:36)

IZVORNA PORUKA: Zell

Degu, jel ovaj ciklus ides na IUI?? [sm=smiley31.gif]
Jess021, J@n@, Plasljiva, Maki, Pari navijam jako, jako za visoke rezultate bete [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Da konačno, ako se nešto usput ne promeni, već sam navikla [sm=jezicek.gif]
Pila sam femaru za stimulaciju, u sredu prvi UZ. Šta se dešava kod tebe sad, kad je sledeća IUI?
Brano čestitam ti [sm=bravo.gif] ma bebci kad hoće da nam dođu savladaće sve prepreke [sm=bravo.gif]

_Maki_ -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 21:32:36)

IZVORNA PORUKA: branaV

Maki zbog dijagnoze i da ne cekam previse, odmah IUI pa VTO, a ja ostah prirodno [sm=smiley1.gif]

Sjajno, tvoja priča mi je vratila nadu pošto se i mi spremamo za VTO [sm=smiley36.gif].

Samo još jedno pitanjce, ako ti nije problem - kakav vam je bio spermogram pre, a kakav posle terapije (u smislu broja, morfologije i pokretljivosti)?

Izvini ako sam dosadna, sigurno su ti sada misli na sasvim drugom mestu, kod nas je spermogram problem, pa me interesuje [sm=rozica.gif]

jess021 -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 21:52:53)

branaVSto bi rekao Homer Simpsom I told you so!!!!
Jako sam srecna zbog tebe[sm=sloncek.gif]
`ajmo zene, neka branaV bude pocetak, a mi ostale za njom, idemoooooooooooo!!

plašljiva -> RE: Inseminacija III deo (12.11.2012 22:24:34)

Brano pored svih problema tako je divno što si ostala trudna...Želim ti od srca sve najbolje, da trudnoća prodje što bolje..Ovakve životne priče svima daju veliku snagu i nadu.[sm=smiley20.gif]

branaV -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 9:51:40)

Devojke hvala vam na podrsci, stvarno mi znaci, vidite da je sve moguce, sve vas jako vucemmmm sa sobom [sm=bravo.gif]

Maki trenutno nisam kuci, al cim stignem pogledacu rezultate mm pa ti javljam [sm=smiley31.gif]

J@n@ -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 10:05:42)

BranoV,draga nasa [sm=nosecka.gif],uzivaj,mazi trbu i vuci nas jaaakoooo!!!!
Madamme,draga,[sm=smiley31.gif]!Nema te na crticama...Sta se desava kod tebe?
Jess021,Pari,Maki,Plasljiva po [sm=smiley31.gif]!Samo da znate da mislim na vas i navijam za [sm=modricrtici.gif] i visoke bete!!!!Koji vam je dpo i naravno cuveno pitanje-ima li simptoma?
Danas mi je 5dpo tj.dpIUI i od jutros sam nekoliko puta oset_ila kao neko probadanje tj.vise kao peckanje,trnjenje negde na sredini donjeg stomaka[sm=smiley1.gif]!Traje svega neki sekund i prestane i ovo definitivno prvi put osecam[sm=smiley36.gif]!Ima li neko slicno iskustvo?Janabons,Mei,BranoV?Hehehehehehehehehehehehee....

jess021 -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 11:54:40)

Draga j@n@,
Meni je danas 12 dpo, ali nemam nikakve simptome, osecam se najnormalnije[sm=smiley1.gif].
Cekam subotu, nadam se da nece [sm=hudicek1.gif] stici do tad!!

twinss -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 12:00:11)

i ja navijam za sve koje su radile IUI i vucem jakooo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] da uspe jer sam i ja pomocu IUI zatrudnela, znam kako vam je.

Snekile7 -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 12:59:25)

Kod Tulica u Visegradskoj bih radila iui, dao mi je da proverim tsh, posto je bio povecan i dalje je 4.9, ima li sanse da mi on da neku terapiju za snizavanje tsh, da ne moram da idem kod endokrinologa, posto je i to dodatno cekanje i procedura????

NoraBo -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 18:12:56)

Cao drustvo, [sm=kuza.gi
samo da vam mahnem. Pokusavamo 3 godine da dobijemo [sm=9nebesa.gif] ali nista. Posle obilaska raznih lekara, dosla sam do doktorke Spremovic na GAK Visegradska, a cini mi se da je ok. Da li je neko imao iskustva sa njom? Radila sam HSG pocetkom godine u Novom Sadu, sve ok, povecan mi je prolaktin, pa pijem Dostinex, i Inhibin B mi je nizak. Sad sam u programu za inseminaciju, sutra ili prekosutra treba da dobijem, pa krecem u proceduru stimulacije. Kakva su vasa iskustva sa inseminacijom, da li je neko radio kod Spremovicke, i da li je sam proces bolan (prilicna sam plasljivica [sm=smiley36.gif])
Hvala unapred [sm=smiley10.gif]

Bebana17 -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 18:35:22)

Brano, i mene zanima kakvi su rezultati bili pre (sprermogram) a kakav je posle tretmana?
Pisi nam...
Jos jednom, iskrene čestitke [sm=bravo.gif]

Bebana17 -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 18:36:14)

Nora, inseminacija uopste ne boli, nemoj da se plašiš.

maca821 -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 18:45:07)

Jeste sve posle IUI koristile Utrogestan? Meni dr rekao da nema potrebe jer on ne utiče ne ishod .

NoraBo -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 18:58:16)

Bebana hvala puno [sm=smiley1.gif]

maca821 -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 19:09:53)

Brano čestitam, nek ti je lepa i laka trudnoća[sm=bravo.gif]

pari -> RE: Inseminacija III deo (13.11.2012 22:09:49)

branaV, kakva divna vest!!! radujem se zbog tebe! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

j@n@, i meni je danas 5.dpIUI [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ja konstantno osećam donji deo stomaka, ponekad više, ponekad manje...ja mislim da je to od utrogestana, barem moja dr kaže da je to normalno...

navijam za sve nas!!!

J@n@ -> RE: Inseminacija III deo (14.11.2012 7:16:59)

Dobro jutro buduce [sm=nosecka.gif]!
Nesto sam pospana,jedva gledam...Ali to je verovatno od vremena i Utrogestana a i rano ustajanje utice [sm=smiley36.gif]!
Pari,[sm=smiley31.gif]!Pa mi cemo zajedno da radimo betu ili test-[sm=bravo.gif]!Kada planiras?Simptomi su individualni-kod mene nema tog "osecaja" u donjem delu stomaka!!!Juce sam par puta po nekoliko sekundi osetila neko "trnjenje,peckanje,ziguckanje" i to je to!!!!Ne znam da li Utrogestan moze da utice ali Maslackic ce nam pojasniti[sm=smiley1.gif]!
Maca821,koristim Utrogestan i to 3X1 od 100mg,sve do vadjenja bete!!!!Ako sam dobro ukapirala (a Maslacak neka me ispravi ako gresim) Utrogstan se koristi u stimulisanim cilusima posle IUI,VTO da podigne nivo progesterona i omoguci sto bolji "smestaj" [sm=duda.gif]!E sad sve zavisi od dr!Koji ti je dpIUI?Navijam jakooooo!!!!
NoraBo,dobro dosla i da ti prva IUI bude uspesna!!!!Postupak je apsolutno bezbolan!Mislim da od mene nema vece kukavice[sm=smiley36.gif]!
Jess021,draga,[sm=smiley31.gif]!Drzim palceve najjace sto mogu za [sm=modricrtici.gif]!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>