ivaloknica -> RE: Alergija, astma i trudnoća (30.10.2015 22:14:24)
|
Drage mame,hvala vam na savetima i hvala sto ste mi vratile nadu i osmeh na lice.E sad da čujete nešto što verovatno niste.Naime,živim u velikom gradu,neću imenovati,i lečim se godinama kod jednog od najboljih pulmologa,i ginekolog mi je prijatelj i jako dobar stručnjak,znaci da ne dodje do zablude da sam išla kod nekog vraca kao nekada naše babe,znaci išla sam lekaru u nadi da je on učio sve to i položio zakletvu da će voditi računa o ljudskim zivotima.Dakle,danas sam se javila pulmologu koji mi je napisao da pijem deset dana antibiotik Levoxu 500,Pulmicort pumpicu 1x1 i da dodjem za mesec dana,jer toliko udisaja ima u Pulmicortu.Odem ja mojoj lekarki opšte prakse,inače maminoj prijateljici,i ona kreće da se krsti i da se smeje i vrišti istovremeno.Pulmolog mi je dao da pijem Levoxu,koji je strogo zabranjen u trudnoci!otvori ona knjigu onih njihovih uputstava,i tamo nađemo sve o Levoxi,naravno i da ne sme u trudnoći,ili čak iako se planira trudnoća.Inace,ja za ovo mogu da ga tužim,jer je trudnici u 6.nedelji prepisao antibiotik koji nije smeo.A pitala sam ga lepo,da li ja smem to da koristim,rekao je da mi je prepisao ono što je njemu zakon dozvolio da prepisuje trudnicama.Drugo,Pulmicort ima sto udisaja,a ne 30.Da li je bio odsutan,možda pod dejstvom alkohola,šta se desilo,da li je pobrkao lekove,ja stvarno ne znam,ali znam da vise kod njega ne idem,ni za živu glavu!A i tata i ja se kod njega lecimo,i to godinama!Kome vise da verujemo u ovoj zemlji ja stvarno ne znam.A vama hvala sto ste me umirilie i saslusale i čuvajte se,ovo je luda zemlja!!!
|
|
|
|