dunja RR -> RE: Koji omekšivač koristite? (23.12.2020 22:32:55)
|
Hej draga, da, da kapiram, ja sam ubeđena da ima veze sa modelom, tj. sa vratima ali sada, sa čim tačno oko vrata, nemam pojma. Ja sam uvek stavljala prvo kapsulu pa veš, jer sam bila na promociji kada su se kapsule tek pojavile, i ta žena je 20 puta ponovila da prvo ide kapsula, baš je bila dosadna, ali eto, pamtim to još uvek [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: dunja RR Emi ja sam batalila kapsule jer mi je mašina takva da mi se kapsula svaki 3. put zaglavi odmah na početku u vratima i veš se pere samo vodom, kapsula se ne rastvori. Ali istina da super mirišu. Dok ne ppomenim mašinu, a biće to uskoro, radi ona ali već je stara .. Dunjci. Moja mašina je stara malo više od tri godine i iasto mi se desi da se zaglavi kapsula. Inače samo kapsule koristim. Persil, Lenor, Ariel. Zavisi koji je na akciji. Ne znam sa čim ima veze, mozda je na početku dobro ne ubacim. Jer ja ubacim prvo veš, pa onda muvam ruku da stavim kapsulu na dno. Ali čisto da znaš da nema veze sa vekom mašine, bar ja tako mislim...
|
|
|
|