RE: Koji omekšivač koristite? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Saveti (za) domaćice

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Koji omekšivač koristite? (6.8.2018 15:32:01)

IZVORNA PORUKA: gagana83

Ja mislim da i do masine mnogo zavisi koliko je miris vesa intenzivan. Meni ni sa jednim omeksivacem ves ne mirise onako kako bih ja htela.

Hehehehe
Moguce i da se mi zasitimo mirisa pa vise i ne osetimo. Ja sam duugo koristila beli Silan i vise ga ni ne osetim. A onda uzela Chicco to je bio bum! Sad promenim s vremena na vreme.
Inace dobih sad gratis sa pelenama Violeta omeksivac, jos nisam probala.

mama Jo -> RE: Koji omekšivač koristite? (6.8.2018 16:31:51)

Ima i toga da se zasitimo mirisa i mi, a i ves [sm=smiley36.gif]
Ja s'vremena na vreme promim, kao i svi verovatno, ali nekako se zutom duelu uvek vracam kao nezamenljivom

Dragce86 -> RE: Koji omekšivač koristite? (6.8.2018 18:35:53)

Chicco od prvog dana a ponekad i bez omeksivaca operem, samo sa deterdzentom ( kad mi ovaj nestane :) )

branki* -> RE: Koji omekšivač koristite? (13.12.2018 19:20:04)

zuti duel meni neprikosnoven.

Jekica86 -> RE: Koji omekšivač koristite? (13.12.2018 20:10:33)

Cocolino plavi.

vocicana -> RE: Koji omekšivač koristite? (13.12.2018 21:23:00)

Ccolino sa limetom i necim jos, creations, fantazija.

suzi kju -> RE: Koji omekšivač koristite? (13.12.2018 22:09:43)

Trenutno zuti duel 

vocicana -> RE: Koji omekšivač koristite? (13.12.2018 22:11:42)

I da odlican je Ornel Micelar, boze koliko lepo mirise, a nema pakovanja veceg od 900 ml[sm=hudicek1.gif]

vocicana -> RE: Koji omekšivač koristite? (17.2.2019 10:53:19)

Gagana, evo me ovde.
Omeksivac koji se garantovano oseca na vesu iyvadjenom iy masine za susenje, je Coccolino passion flower and bergamote, coccolino creations I Ornel Micelar omeksivac. Imas ga u Viva super store skoro 3 l ya nekih 370 dinara. Nije tema za gde je sta povoljnije, ali eto da ti Kazem, a ja izymedju ostalog sipam, za dusu ne mislim.

Ana RR -> RE: Koji omekšivač koristite? (17.2.2019 17:32:03)

Coccolino roze uglavnom.

Rosita -> RE: Koji omekšivač koristite? (17.2.2019 20:48:52)

Trenutno lenor lotus.

emicaa -> RE: Koji omekšivač koristite? (18.2.2019 8:46:40)

Od kad koristim Lenor kapsule za pranje vesa omeksivac mi uopste ne treba.

vocicana -> RE: Koji omekšivač koristite? (18.2.2019 10:16:06)

Emice zavidim ti na izboru hemije tamo gde zivis.

bebilule -> RE: Koji omekšivač koristite? (18.2.2019 10:19:01)

I dalje ga ne koristim. Skroz sam se odvikla, smeta mi miris, pogotovo na posteljini.

emicaa -> RE: Koji omekšivač koristite? (18.2.2019 11:11:29)

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Emice zavidim ti na izboru hemije tamo gde zivis.

Voci zar nema i tu?

Sanidej -> RE: Koji omekšivač koristite? (18.2.2019 12:04:42)

Preko Silana, Lenora, Ornela stigosmo do onih anonimusa iz Lidla, Dis-a. Za decu Chicco naravno 😊

vocicana -> RE: Koji omekšivač koristite? (19.2.2019 8:00:28)

Lenor kapsula nema Emi, imamo samo Persil...Faks...Ariel, sa minimalnim dodatkom omeksivaca, nista se ne oseti. Ali naglasavam, veoma bitna razlika u kvalitetu deterdzenta tamo i ovde, jer sam iz Holandije donela prosle godine, savrseno pere. Ves je bombona. I to sam 1 e platila pakovnaje od 12 kapsula, akcija je bila u radji Blokker.

gagana83 -> RE: Koji omekšivač koristite? (19.2.2019 22:13:04)

Gagana, evo me ovde.
Omeksivac koji se garantovano oseca na vesu iyvadjenom iy masine za susenje, je Coccolino passion flower and bergamote, coccolino creations I Ornel Micelar omeksivac. Imas ga u Viva super store skoro 3 l ya nekih 370 dinara. Nije tema za gde je sta povoljnije, ali eto da ti Kazem, a ja izymedju ostalog sipam, za dusu ne mislim.

Probala sam neke Cocolino, al da me ubijes ne znam koje. Bas cu da probam neki od ovih sto si mi preporucila. 
Ja uzela neki Bohor novi i bas sam pozitivno iznenadjena, uopste nije los.

dunja RR -> RE: Koji omekšivač koristite? (21.2.2019 11:58:10)

Meni Ariel kapsule baš jako mirišu, čak i previše (lepo, neobično, na neku žvaku me podsećaju [sm=smiley36.gif]), ostale nisam probala. I sa njima nema potrebe za omekšivaćem.

Lenor kapsula nema Emi, imamo samo Persil...Faks...Ariel, sa minimalnim dodatkom omeksivaca, nista se ne oseti. Ali naglasavam, veoma bitna razlika u kvalitetu deterdzenta tamo i ovde, jer sam iz Holandije donela prosle godine, savrseno pere. Ves je bombona. I to sam 1 e platila pakovnaje od 12 kapsula, akcija je bila u radji Blokker.

vocicana -> RE: Koji omekšivač koristite? (21.2.2019 12:02:05)

Dunja, jeste, ali svaka 10/ta tura im je kako valja. Ja ih ne kupujem, uzimala sam u pocetku, ali smo na zalost istocna divizija za sve zvucne firme, zato sam kompletno razocarana.

dunja RR -> RE: Koji omekšivač koristite? (21.2.2019 13:07:27)

Moguće, ja sam dobila na poklon, ranije, baš od Ariela, i bile su odlične.
Jedino što je moja mašina takva da su se kapsule ponekad odmah na poečtku zaglavljivale u vratima, ali to je već duga priča, mašim temu uveliko :)

kamičak -> RE: Koji omekšivač koristite? (29.4.2019 12:39:00)

Cocolino ne menjam godinama

Filadendronka -> RE: Koji omekšivač koristite? (29.4.2019 13:28:13)

I meni su se Ariel kapsule bas lepo pokazale i miris je divannnn!!!
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Meni Ariel kapsule baš jako mirišu, čak i previše (lepo, neobično, na neku žvaku me podsećaju [sm=smiley36.gif]), ostale nisam probala. I sa njima nema potrebe za omekšivaćem.

Lenor kapsula nema Emi, imamo samo Persil...Faks...Ariel, sa minimalnim dodatkom omeksivaca, nista se ne oset_i. Ali naglasavam, veoma bitna razlika u kvalitetu deterdzenta tamo i ovde, jer sam iz Holandije donela prosle godine, savrseno pere. Ves je bombona. I to sam 1 e platila pakovnaje od 12 kapsula, akcija je bila u radji Blokker.

vocicana -> RE: Koji omekšivač koristite? (29.4.2019 14:14:04)

Kombinacije, Chicco, koji sam dobila, Ornel micellar, Cocollino, plavi sa limetom

Filadendronka -> RE: Koji omekšivač koristite? (29.4.2019 14:17:14)

Jao Voci, podset_i me za Ornel. Divan je crni Ornel ( ima sa roze i zutim cvetom). Bolji mi je mnogo od Lenora. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>