RE: Koji omekšivač koristite? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Saveti (za) domaćice

Poruka

anita -> RE: Koji omekšivač koristite? (22.10.2014 14:22:15)

Ja trenutno koristim Silan plavi. Mada stalno menjam.

Bibilib -> RE: Koji omekšivač koristite? (22.10.2014 18:07:29)

Menjam stalno nekad Duel,nekad Silan a nekad i one najjeftinije kao premia i dobro...

Didy -> RE: Koji omekšivač koristite? (22.10.2014 18:09:03)

Koji stignem. I ne stavljam ga puno, kad perem dečji veš stavim tri kapi.

Anoniman -> RE: Koji omekšivač koristite? (12.11.2014 22:13:12)

Probala coccolino, odusevljena sam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ali onaj od 1l jeste malo skuplji, ai zato ves mirise divnooooooo

mamica 91 -> RE: Koji omekšivač koristite? (12.11.2014 22:22:03)

Plavi lenor ali nemacki,ovaj nas ne mirise ni blizu slicno njemu...ponekad uzmem nas plavi ili zeleni lenor, ili tamno ljubicas_ti silan da malo promenim [sm=smiley36.gif] ali se uvek vracam na "pravi" lenor...i da pre sam kupovala plavi aroma-terapi ali nema ga vise kod nas...inace sam opsednuta omeksivacima [sm=smiley36.gif] uvek njuskam druge na koji omeksivac mirisu [sm=jezicek.gif]

Sosa Mena -> RE: Koji omekšivač koristite? (12.11.2014 23:30:33)

Dok je bilo Bohora koristila sam njega. Sad ga nesto nema u prodaji ne znam zasto pa sam presla zeleni Duel.

Azra_ -> RE: Koji omekšivač koristite? (13.11.2014 0:08:09)

I ja sam volela beli Bohor, ali ga nema. :-(
UM, probala sam i ja Coccolino. Dobar je. Nekako kada raširim veš, ne oseća se miris puno, ali kada posle uzmem da obučem baš se oseti...

Sosa Mena -> RE: Koji omekšivač koristite? (13.11.2014 0:11:03)

Azra vidla sam danas u jednom katalogu da ga imaju u ponudi. Icicu sutra do prodavnice da vidim.

Mala Elena -> RE: Koji omekšivač koristite? (13.11.2014 0:29:17)

Trenutno peremo ves sa Duel Baby (u gostima) i prelepo mirise!

vikiveki -> RE: Koji omekšivač koristite? (13.11.2014 0:38:17)

Ja koristim Cocolino i izvukla sam jedan zaključak koji možda i nije tačan ali ja to iz iskustva kažem.
Naime,u početku sam kupovala Cocolino u Rodi i Idei i kako je neko rekao miris i nije bio nešto intezivan,a onda sam jednom kupila taj Isti Cocolino kod preprodavca tj. kod žene koja prodaje takve stvari za higijenu a koja to sve kupuje direktno u Mađarskoj.Kada sam počela da koristim taj Cocolino miris je bio znatno intezivniji i zadržavao se i tokom nošenja odeće,oduševila sam se i sada kupujem samo kod nje.
Htela sam reći da imam utisak da za naše tržište uvoze neki omekšivač koji je razvodnjen a uEU izvoze kvalitetne omekšivače

Sosa Mena -> RE: Koji omekšivač koristite? (13.11.2014 0:44:28)

Viveki slazem se. Tako je sa svim proizvodima ne samo sa omeksivacem. Pampers iz Madjarske i nas Pampers velika razlika.

Žapkić -> RE: Koji omekšivač koristite? (13.11.2014 2:17:50)

Uvek menjam. Negde sam davno čitala da ne valja stalno koristiti isti omekšivač. Kada perem Tinine stvari-ne stavljam nikakav omekšivač

snezap -> RE: Koji omekšivač koristite? (22.11.2014 15:58:36)

Lenor tirkizni

Anoniman -> RE: Koji omekšivač koristite? (22.11.2014 16:00:39)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja koristim Cocolino i izvukla sam jedan zaključak koji možda i nije tačan ali ja to iz iskustva kažem.
Naime,u početku sam kupovala Cocolino u Rodi i Idei i kako je neko rekao miris i nije bio nešto intezivan,a onda sam jednom kupila taj Isti Cocolino kod preprodavca tj. kod žene koja prodaje takve stvari za higijenu a koja to sve kupuje direktno u Mađarskoj.Kada sam počela da koristim taj Cocolino miris je bio znatno intezivniji i zadržavao se i tokom nošenja odeće,oduševila sam se i sada kupujem samo kod nje.
Htela sam reći da imam utisak da za naše tržište uvoze neki omekšivač koji je razvodnjen a uEU izvoze kvalitetne omekšivače

Viki koja mu bude cena kod preprodavaca?
I ja korsitim cocolino, i stvari mi mirisu i po 2 nedelje, bas je lep i intenzivan miris.

veselicaa -> RE: Koji omekšivač koristite? (22.11.2014 19:05:07)

Duel i Lenor,a zimi samo Lenor jer mu duze traje miris a kako se zimi stvari duze suse onda je Lenor bolji.Letos sam po prvi put probala Felce Azura jer obozavamo njihove kupke,uvek ih imam i nije los

big mum -> RE: Koji omekšivač koristite? (22.11.2014 20:35:47)

Plavi silan

soni -> RE: Koji omekšivač koristite? (22.11.2014 20:37:31)

prestala sam da ga koristim...Sad samo prasak ariel

Mala Elena -> RE: Koji omekšivač koristite? (22.11.2014 20:52:10)

Jedna zena u mom kraju prodaje kucnu hemiju i vidim dosta su joj skuplji omeksivaci .Mislim da su iz Nemacke jer ima i neki njihov koji ne nalazim u drugim marketima i trgovinama .Tako da, Vikiveki , moguce je to sto kazes !

isidora88 -> RE: Koji omekšivač koristite? (22.11.2014 22:25:52)

duel sky blue vec neko vreme.
mada mrzim sto su pakovanja omeksivaca takva da u njih moze svako da sipa vodu. nekad mi stvari bas jako mirisu, a nekad se i ne osete, garant ovi u radnjama ostave 100ml omeksivaca i naliju vode, tacno sam primetila da su mnogo vodenasti[sm=hudicek1.gif]

Maraj -> RE: Koji omekšivač koristite? (27.12.2014 7:58:40)

Meni je mirisom omiljeni zuti duel. Uzela sam skoro i u dm-u njihov neko zlatno pakovanje. Lep je i on ima blagu notu

bubulence -> RE: Koji omekšivač koristite? (27.12.2014 8:06:35)

naravno, nama rodjaci iz Madjarske cesto donose hemiju i razlika je toliko velika da je neoposivo. ariel njihov i nas su nebo i zemlja. sapuni, samponi.... paste za zube se isto mnooogooo razlikuju u kvalitetu.
sada u kulatilu imam silan ljubicasti, lep je, ali cu se ipak vratiti lenoru ili bohoru...

Maraj -> RE: Koji omekšivač koristite? (27.12.2014 8:15:13)

IZVORNA PORUKA: bubulence

naravno, nama rodjaci iz Madjarske cesto donose hemiju i razlika je toliko velika da je neoposivo. ariel njihov i nas su nebo i zemlja. sapuni, samponi.... paste za zube se isto mnooogooo razlikuju u kvalitetu.
sada u kulatilu imam silan ljubicasti, lep je, ali cu se ipak vratiti lenoru ili bohoru...

Jao ovo sam i ja osetila. Kupili smo u Madjarskoj plavi Silan. Svideo nam se i kad smo potrosili kupimo isti zaj ovde u bg-u. Ovde je toliko voden bio i mnogo je slabiji miris imao. To jeste bila ta mirisna nota ali ne i intenzitet.

branki* -> RE: Koji omekšivač koristite? (27.12.2014 9:52:39)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Meni je mirisom omiljeni zuti duel.

njega sam imala kad sam prala bozine stvari pred porodjaj sa njim,citav stan je mirisao na zuti duel ,a tek komoda i stvari...i,sad kad osetrim taj miris,budi mi te uspomene[sm=9nebesa.gif]

pari -> RE: Koji omekšivač koristite? (27.12.2014 10:02:58)

Ni ja ne koristim omekšivač...razmišljam o nekim prirodnim varijantama...je l' neko prpbao?

QueenJ -> RE: Koji omekšivač koristite? (27.12.2014 10:07:51)

Ja sam za nas-odrasle, često menjala, uglanom Lenor, Silan, Duel u plavim i žutim varijacijama. Za Emine stvari Chicoo beli. Toliko mi se sviđa, da sam od skoro počela samo njega da koristim, i za nas.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>