jance -> RE: tigrasti komarci (7.9.2012 9:23:51)
|
ja se silno zabavljam slusajuci sve oprecne informacije sa kojima nas bombarduju... npr na RTSu pre koji dan rece zena da bolest ima specificne simptome pa je doktori i svi makar malko razumniji ljudi odma prepoznaju, da nesto nije stvarno kako treba, ljudi se obracaju lekarima, lekari to odma prepoznaju i lece. sinoc na Radio S prica covek kako bolest ima jaako uopstene simptome, groznica, malaksalost, bolovi u misicima, retko povracanje, pa zato i ljudi ne smatraju da je u pitanju nesto ozbiljno, misle da je grip i ne obracaju se lekarima.... i konstantno ponavljaju kako pogadja samo starije od, neznam ni ja, 56 godina valjda, a meni nije jasno, jasno mi je da njih pogadja zbog oslabljenog imuniteta, ali ako je tako, onda su ugrozene i bebe i deca i svo ostalo stanovnistvo oslabljenog imuniteta... da, mi imamo mrezice na svim prozorima, ulazna vrata retko ostavljamo otvorena, ali zivimo pored Dunava sa jedne strane a sa druge strane pored mrtvog rukavca Dunava, a znamo da je stojeca voda savrseno leglo komaraca...
|
|
|
|