Jole84 -> RE: Kasalj u trudnoci (9.12.2013 12:32:11)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jole, nisam ranije ništa, jer nisam nikada imala problema. Meni je nos zapušen blago od početka trudnoće, i dr. mi je rekla da je to normalno kod trudnica jer je sluzokoža osetljivija. Međutim tek juče je počeo da curi. Inače nikada nisam prehlađena, pa mi je ovo neobično. Prvi put u životu koristim fiz. rastvor, jutros mm kupio Hemofarmov veliku bocu, i ja špricem izvlačim i guram u nos. Meni se to slije i ode u grlo, jel to tako i treba? nE VIDIM DRUGI NAČIN, JER GA STAVLJAm isto kao kapi .. jel nešto pogrešno radim? Ma da,to je to,ja sam uzela onaj manji Marisol,trudnicama samo to preporučuju,isto mi je bio blago zapušen,pa sam ga praktično time kvasila. Sad mi se sve čini da sam time nadražila da krenu,možda i lupetam,al tako mi deluje. Pošto dva dana nisam disala ni spavala uopšte,iz hitne pomoći mi daju savet da uzmem Adrianol za decu,tako da sam stavila sam par puta,da mogu da odspavam bar malo,ali preporodilo me. Inače u uputstu piše da ne smeju trudnice,baš sam bila zabrinula,ali NM kaže da ima lokalno dejstvo.
|
|
|
|