pocela sam da tripujem da cu da dobijem rak dojke [sm=smiley19.gif], a cesto razmisljam i o tome kako cu da podnesem smrt roditelja. Da se ja pitam ljudi ne bi trebalo da umiru. [/quote]
potpisujem
jole82 -> RE: Fobije (18.10.2013 23:27:28)
Imam od kad znam za sebe, fobiju od insekata svake vrste. Posebno se plasim letecih, a najomrazenjiji su mi skavci i to oni veliki zleni... uuuhhhh... Jednom mi se desilo da mi je u snu usao mali nocni leptir u uho. Probudilo me je suskanje i oko pola minuta mi je trebalo da skapiram da mi je nesto u uhu...majko mila kad sam skocila i pocela da se bukvalno od straha i jeze udaram po glavi...tada sam dobila prvi i hB do sada jedini napad panike...nisam mogla da disem normalno niti da izgovorim jednu rec....taj osecaj je grozan..gusim se od panike, a ono zuji u glavi i tako u krug, dok se nisam onesvestila i probudila sam se tek u bolnici...
Užasno,užasno se plašim zmija a noćas sam ih sanjala,plašim se i kad grmi i sjeva ali zmija više,plačem kad ih vidim na tv-u[sm=smiley13.gif]
mali_mis -> RE: Fobije (29.9.2014 8:14:12)
Plasim se paukova, kad grmi i seva.
anita -> RE: Fobije (29.9.2014 12:21:04)
Ja imam fobiju od macke.[sm=smiley13.gif]
wivern -> RE: Fobije (29.9.2014 13:34:53)
Imala sam uzasnu fobiju od visine. Mm nije verovao dok nije video svojim ocima. Mislio je da se salim (cucala sam pored nekog zidica i pokusavala da se drzim za asfalt.
dunja RR -> RE: Fobije (29.9.2014 13:36:27)
Od buba, većih paukova i krupnijih letećih insekata
Bibilib -> RE: Fobije (29.9.2014 13:38:01)
Miseva... sve nekako moze da prodje ali MISEVI NEEEEEEEEEEEE
emicaa -> RE: Fobije (29.9.2014 13:53:31)
Ne volim baš no vodu,rodjak mi se utopio dok sama bila u osnovnoj školi i svaki pu kad pomisim na veće dubine vode imam osjećaj kao da ću se ugušiti.
mati -> RE: Fobije (29.9.2014 14:06:52)
Ja se plasim sama u liftu, i ne vozim se sama. Posle porodjaja sam redovno sa cetvrtog sprata silazila stepenicama ako nije bilo nikog da mi pravi drustvo... A mm je sve vreme zabavljanja morao da silazi po mene i da me voza liftom...
Žapkić -> RE: Fobije (29.9.2014 18:01:02)
Svih vrsta insekata (buba, paukova-nebitna je veličina[sm=smiley36.gif])
Mala Elena -> RE: Fobije (29.9.2014 18:18:34)
Fobiju imam od miseva i zmija!
dunja RR -> RE: Fobije (29.9.2014 18:41:50)
IZVORNA PORUKA: Žapkić
Ja napisah za večilinu [sm=smiley36.gif], jer se jedino ne plašim onih voćnih malih mušica [sm=smiley36.gif]
SunFlower -> RE: Fobije (29.9.2014 18:51:09)
IZVORNA PORUKA: mati
Ja se plasim sama u liftu, i ne vozim se sama. Posle porodjaja sam redovno sa cetvrtog sprata silazila stepenicama ako nije bilo nikog da mi pravi drustvo... A mm je sve vreme zabavljanja morao da silazi po mene i da me voza liftom...
Ovako i ja! Mrzim liftove. Doduse od kako zivim u gradu pa su liftovi na sve strane, a ja sa detetom na bicikli pa moram, malo sam oguglala ali uvek progutam knedlicu. Zmiju kad bih videla uzivo (osim u zoo vrtu) mislim da bih pandrknula[sm=smiley36.gif] do skora sam imala uzasan strah od aviona, mislila sam da u zivotu necu sesti u to sokocalo (sto bi reko mm) ali i to pregrmeh.
Žapkić -> RE: Fobije (29.9.2014 18:54:19)
IZVORNA PORUKA: dunja RR
IZVORNA PORUKA: Žapkić
Ja napisah za večilinu [sm=smiley36.gif], jer se jedino ne plašim onih voćnih malih mušica [sm=smiley36.gif]
Ja se ne plasim i onih obicnih kucnih muva [sm=smiley36.gif]
bubulence -> RE: Fobije (29.9.2014 21:24:12)
IZVORNA PORUKA: Bibilib
Miseva... sve nekako moze da prodje ali MISEVI NEEEEEEEEEEEE
isto, misa, misa, misa, lifta, visine, misa, misa i misa... i niceg vise... mozda jos samo misa...
srculence25 -> RE: Fobije (1.10.2014 0:40:52)
IZVORNA PORUKA: mati
isto mati [sm=smiley36.gif] Fobiju imam od lifta.Kao mala sam se jednom zaglavila i propala izmedju sprata i videla samo beton. Od tad nisam vise usla u lift.Zivela sam na 5 tom spratu i stalno isla peske a znala sam i kod sestre da se pentram na 12 sprat. Prosli put kad smo isli kod mojih kaze meni mm ajde dodji da vidis kako su lepo obojili lift samo sam se malo primakla drzeci se za ruke i uhvatila me neka drhtavica i nesvest.Mislim da bi umrla kad bi bila prinudjena da se vozim liftom
lesica -> RE: Fobije (27.7.2016 12:22:03)
Bubetina raznih.... ufffff. Pogotovo su mi odvratne one gadne hodajuće.
Sanjalicaaa -> RE: Fobije (27.7.2016 13:00:41)
Bolesti, svakakvih, realnih i nerealnih [sm=smiley13.gif]
World -> RE: Fobije (27.7.2016 13:36:11)
Bojim se visine i skucenog prostora. I zemljotresa.
branki* -> RE: Fobije (27.7.2016 13:48:05)
Visine i zmija!
IvanaSK RR -> RE: Fobije (27.7.2016 15:10:06)
Ja imam strah od visine. Mada, skakala bih padobranom da "ubijem" taj strah[sm=smiley36.gif]