Maslacak15 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (27.11.2012 19:32:28)
|
Sonreir dragaa, Ja bih rekla da to nije nista dramaticno, ne mora da znaci da je u pitanju bilo kakav poremecaj. Bila ti je jako jako visoka u lutealnoj fazi, mozda ti stitna trenutno radi punom parom. Mislim da ce pasti. Hladjenje dodatno u folikularnoj fazi, sledi kad krene estrogen da raste znaci od 5 og 6 og da ciklusa bi trebalo da bude ispod 36,5 ( pretpostavljam) i da ostane niska do ovulacije. Ja sam imala i ciklusa gde padne sa dolaskom m na 36,2 i takvih de je postepeno padala na 36,6 i slicno dok traje vestica. Prati pa ces videti. Lalo O sigurno nije bila do danas. Ovaj poslednji deluje najubedljivije. OD juce. Taj prvi od 21. og zaboravi i ostavi se sporta slikanja stapica (cak i LH) vise od par sati posle radjenja testa. A narocito par dana! Nisu pravljeni da bi stajali.... JA mislim da je pozitivan test prilicno siguran znak ovulacije , osim kod zena koje imaju PCOS i povisen nivo bazalnog LH. Ali ti za sada nemas ni jedan nedvosmisleno pozitivan test. OVaj jucerasnji je blizu, linije su slicnog inteziteta, tesko je oceniti. Testiraj i sutra i nastavi sa pracenjem temperature.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|