Ed83 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (17.11.2012 11:00:19)
|
Dobro jutro,bazalke :) Meni stigla M,kao i uvek tacno na vreme,makar to:)... I evo sad pocinje drugi ciklus sa merenjem T... Ajd'' mozda bude ovog puta vise srece... Son,drzim palceve da ostane T tamo gore visoko[sm=bravo.gif] Jolee,samo ti iksiraj,mozda te bebe prevari pa ne moras ici na hsg i ostale pretrage... Daco,draga,koliko ja shvatih,tebi bilo krvarenje na polovini ciklusa? [sm=zmeden.gif] Ja stvarno ne znam nista pametno da ti kazem[sm=smiley13.gif].. Ja sam imala to par meseci,ali kao znak O... A da je,ne daj Boze,vanmatericna,ne bi trebalo da pocne krvarenje na sredini C... Sto ne uradis test? On bi ti pokatao [sm=modricrtici.gif] i da je, nB, vanmatericna...Sigurno nije nista strasno,mozda hormoni u ovom ciklusu malo podivljali... Ajd ljubnem vas sve,odoh kucu da ocistim. P.s Izvinjavam se na greskama u prabopisu,pisem sa moba pa pogresim po neko slovo:) P.s.s Sad videh na crticama da si radila test... Iz iskustva,ne mora da znaci da je i kod tebe tako,ja sam pre par godina i mala tako krvarenje koje se nastavilo malo duze... Po recima mog dr-a,to nije bila ranica na grlicu vec neko mesto na materici (e sad ja cu pokusati to da objasnim,ali ponekad mi je los srpski jer mi je lakse na nemackom,ali pokusacu), koje se posle M nije oporavilo,vec je citavo vreme krvarilo ko da i mam M... Na tom mestu je citavo vreme sluzokoza bila prisutna ko da je M... Posle nekog vremena to je prestalo....Ne znaci da je to kod tebe,ali htedoh ti samo reci da ima milion razloga za to krvarenje i da ne mora odmah da znaci da je sve crno... Nego lepo u pon kod dr-a i neka vidi on sta je,da se ne sekiras i razmisljas o svakakvim stvarima...
|
|
|
|