RE: Bazalna temperatura - VII deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 12:47:05)

Verka držim palčeve za dobar ogtt,jel danas rezultati? [sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif]
Nemam Nik,Baby [sm=bravo.gif] na kafici je bilo super,mada uvek malo vremena za ćaskanje,sve ringerajke su velike pričalice [sm=jezicek.gif]
Ja sam počela sa iksićima,mada ovaj mesec neću nešto da vodim brigu preterano,do sledećeg...[sm=bravo.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/2s/yr/iREILi1/novembar.png[/img]

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 12:49:57)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Verka držim palčeve za dobar ogtt,jel danas rezultati? [sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif]

Necu ga raditi do od nedelje. Vadila sam samo pocetni.

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 12:55:34)

Ja mislim da i na osnovu početnog može da se vidi da li postoji viši insulin? Ili grešim [sm=smiley24.gif]

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 13:34:07)

Jole, samo ti muckaj, znas da broj odnosa ne znaci siguran put do bebe, nekad je dovoljan samo jedan usamljeni slucaj [sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 13:38:16)

Ma hoću,al za svoju dušu [sm=smiley36.gif] što znači da se i ovog meseca takmičimo koja ima više iksića,pozliće nam [sm=jezicek.gif]

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 13:43:55)

Moze slobodno [sm=smiley36.gif] Fino je to kad je za svoju dusu [sm=smiley36.gif] Ja sam prosli put gledala u tvoj graf i brojala X jer sam bila na pocetku, a ti sada gledaj moj graf pa me prestigni [sm=smiley36.gif] Mene je mm probudio jutros u 15 do 5 da muckamo [sm=smiley29.gif] Sad vise ne znam ni da li da ga pisem kao jucerasnji X ili danasnji jutarnji jer me je sin toliko puta probudio da skoro nisam ni spavala do tog X [sm=smiley36.gif]

milenatea -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 13:45:06)

drugarice, zar nije bolje svako drugo vece, da bi se plivaci obnovili?[sm=zmeden.gif]

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 13:45:51)

Računaj ga ko zornjak [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
Milenice ja sam i tako i onako,valjda je svejedno. Mogla bi i ti da nam se pridružiš ovde,da vidiš kad ti je O.

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 13:49:26)

Da, upisacu ga u jutarnji [sm=smiley36.gif] Od toliko X ne znamo ni gde da ih pisemo [sm=jezicek.gif] Za nas dve su trebale da odrede taj kvadric po satima, a ne samo ujutru ili uvece [sm=smiley36.gif] Ne vredi takav zornjak kad meris BT jer onda u vreme ustajanja temp nije realna zbog ranijeg budjenja i zagrevanja [sm=smiley36.gif]

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 13:51:34)

IZVORNA PORUKA: milenatea

drugarice, zar nije bolje svako drugo vece, da bi se plivaci obnovili?[sm=zmeden.gif]

Ukoliko je sve ok sa plivacima, dovoljno im je 24h da bi se obnovili, a svaki drugi dan je za one kojima se malo sporije regenerisu. Ja se vodim razmisljanjem da je sa nama sve ok, a i kada sam prvi put bila trudna tada smo imali odnose svaki dan, a nekad i 2x pa sam zatrudnela ne znajuci.

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 13:55:25)

IZVORNA PORUKA: Sonreir

Da, upisacu ga u jutarnji [sm=smiley36.gif] Od toliko X ne znamo ni gde da ih pisemo [sm=jezicek.gif] Za nas dve su trebale da odrede taj kvadric po satima, a ne samo ujutru ili uvece [sm=smiley36.gif] Ne vredi takav zornjak kad meris BT jer onda u vreme ustajanja temp nije realna zbog ranijeg budjenja i zagrevanja [sm=smiley36.gif]

Sramota što nisu uveli neki poli-iksić [sm=smiley36.gif]

milenatea -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 13:55:59)

joooj ne mogu da se opterecujem da merim temp. a i dok mi ne daju neki lekic nema razloga za tim. samo jos da mm odradi spermogram, operisao je pre par god kilu, pa me je to malo strah i da se kompletiramo. pa ako za 6 meseci ne dodje do [sm=duda.gif], razmisljacu o VTO

ok Son, nisam znala, ja mislila za sve vazi isto, na dva dana [sm=smiley36.gif]

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 15:01:07)

Ako je sve ok sa zdravstvene strane onda ja mislim da nema veze koliko su cesti odnosi nego samo da su u pravim danima. Moze se zatrudneti i sa odnosima svaki treci dan, i sa odnosima svaki drugi dan, kao i sa odnosima svaki dan, nekako mislim da to nije presudno ako je sve ostalo ok [sm=zmeden.gif] Ja trenutno testiram teoriju sa cestim odnosima pa ako ne bude rezultata uvescemo restrikcije [sm=smiley36.gif] Ne znam kako kome, ali meni uopste nije opterecenje meriti BT, taman lepo znam kada mi je O i onda tacno znam kada cu dobiti, onako se istripujem da mi kasni a u stvari mi ne kasni nego je samo O bila kasnije. Mene takve situacije vise opterecuju [sm=smiley13.gif]

Zell -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (11.11.2012 19:30:52)

Daco, Verka, Jole, Ed, Lalo, Son & ostale bazalke samo da vam se javnem da vam kazem da sam odustala od merenja BT do daljnjeg - posle dve godine, dosta je bilo. Navijam jako, jako da vam grafovi pozelene i da sto pre ugledate svoje [sm=modricrtici.gif] [sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif]

Shishica -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.11.2012 8:18:49)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

babby -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.11.2012 8:26:03)

d.jutro bazalke[img]http://s18.postimage.org/xd7tynz15/chartgraph_module_php.png[/img]

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.11.2012 8:31:07)

IZVORNA PORUKA: Zell

Daco, Verka, Jole, Ed, Lalo, Son & ostale bazalke samo da vam se javnem da vam kazem da sam odustala od merenja BT do daljnjeg - posle dve godine, dosta je bilo. Navijam jako, jako da vam grafovi pozelene i da sto pre ugledate svoje [sm=modricrtici.gif] [sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif]

[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

nemam nick -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.11.2012 9:57:02)

Dobro jutro!

[img]http://www4.slikomat.com/11/1112/tm7-chartg.png[/img]

Ed83 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.11.2012 11:20:42)

DObro jutro, zeneee [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Evo ga moj, nekako je pravo cudan u odnosu na vase grafove...

http://postimage.org/image/4x29x1g5x/

Ljubac za sve... Nazalost nemam puno vremena da pisem, na poslu sam, i svaki cas cekam sef da upade (mish ga njegov..)..

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

mamica3 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.11.2012 11:56:48)

žene malo prosto pitanje i možda nije za ove teme al kad upratite O koliko često imate odnose..

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.11.2012 12:46:20)

Zell draga,razumem te,možda ti je baš to potrebno,malo uživaj...[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
Baby,nemam nik,Ed navijam jako [sm=bravo.gif]
Evo mog,počela sam sa iksićima,Sani čekaj me [sm=jezicek.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/3Q/Fn/i1d2qey/novembar.png[/img]

Bebana17 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.11.2012 14:01:06)

Ed, pa kad ćeš raditi test? Ovo je više nego obećavajuće [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Nemam nick, Baby, odlično napreduju vaši grafići, navijam [sm=bravo.gif]

Zell [sm=smiley31.gif] odmori se od ovoga...

Bebana17 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.11.2012 14:02:03)

Jole, a ti udri po iksićima (mada, ne moramo to da ti govorimo, ti to sama prašiš, siroma' muž[sm=smiley36.gif])

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.11.2012 14:03:30)

Bebana [sm=smiley36.gif] ma meni još rano za O,al mućkam za svoju dušu,a pred O ima da padne u nesvest [sm=jezicek.gif]
A tvoj graf? [sm=bravo.gif]

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.11.2012 14:23:13)

Ed, tvoj test je pzitivan, samo treba da ga zapiskis sutra ujutru [sm=bravo.gif]
Mamice, pogledaj na grafovima koliko ima cesto X (X je sex.odnos u tim grafovima)
Jole, ubi ti tvog muza [sm=smiley36.gif] Tvoj muz ce kao i moj, dok docekam O on vec kuka i zapomaze [sm=smiley36.gif]
Nemam nick, jos uvek obecavas [sm=bravo.gif]
Zell, mila, odmori se malo, mozda ti je bas to potrebno [sm=smiley1.gif]

Evo ga i moj graf, mislim da je O bila 15dc [sm=zmeden.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/1K/tA/14x5KZsA/chartgraphmodule.png[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>