RE: Bazalna temperatura - VII deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.10.2012 10:32:02)

Hajnalka, drzimo palceve i dalje!!! Ja i ti cemo se nacekati do otprilike 20-tog okt [sm=smiley29.gif]
Baby, normalno je da seta T, opusti se, sta je uradjeno uradjeno je, sada ne mozes nista promeniti, samo budi pozitivna [sm=bravo.gif]
Nemam nick, videces kakva ti T bude sutra ujutru, ako je u pitanju samo 1 pad T onda to ne mora da znaci da ces dobiti M [sm=smiley13.gif] Navijam za sutra [sm=bravo.gif]

nemam nick -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.10.2012 10:35:46)

Bazalke moje sa vama se ova neizvjesnost lakse prebrodi [sm=smiley31.gif]

Zell -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.10.2012 11:04:30)

Ajmo meracice [sm=bravo.gif] navijam jakoooooo!!!! Ja necu jos stavljati graf, nema svrhe tek je 7 dc... [sm=smiley1.gif]

lalojedac -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.10.2012 11:20:39)

evo mene.pocela je da pada...mada mi je malo i lakse kad vec nije [sm=modricrtici.gif] onda bar neka dodje pa da idem dalje...[img]http://www.dodaj.rs/f/1s/XC/1WCO5Kx/chartgraphmodule.png[/img]

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.10.2012 11:24:38)

Danas nisi merila u isto vreme, mozda i to ima uticaja [sm=zmeden.gif] koliko ti traje lutealna faza? Ti si ljuta na mene, izvini ...

17 joka -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.10.2012 11:29:08)

Lalo, ma bice sve dobro [sm=bravo.gif]

lalojedac -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.10.2012 13:09:44)

malko sam se uspavala[sm=smiley36.gif]...sta cu...sinoc sam u pola 2 dosla kuci[sm=smiley36.gif]...ja uvek na 36.6 dobijem tako da pretpostavljam da ce sutra a sutra smo na toj svadbi,bice veselo...[sm=smiley1.gif]
soni ne znam da li mene pitas ali ako da onda ti kazem da naravno da nisam,mislim,nema ni razloga niti bilo cega,mozda nekad se ne obratim direktno nego opste ali smatram da smo sve tu i citamo sve pa ne moram da naglasavam za koga je odgovor...
e sad lutealna faza ako je to druga ona je oko 14 dana a prva faza mi obicno bude do 19 dana najvise ali ovaj put sve je otislo u aut a sto ne znam niti se dr zalaze da otkrije,ona se sve nada da je [sm=modricrtici.gif] ali to nije jer videli ste test koji bi tada vec morao da je jasan[sm=modricrtici.gif]...nadam se da ce u Le uskoro poceti moja ispitivanja,a ja sam mislila da kad dobijem uradim deo hormona ali ne znam koje[sm=zmeden.gif]

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.10.2012 13:28:30)

Da, lutealna faza je ta druga faza od O do nezeljene M i ona traje oko 12-14 dana. Znam da nema razloga da se ljutis, ja sam ti samo iskreno rekla sta sam mislila za tvoj graf uopste, ali nekim zenama ne prija da cuju istinu, vise vole da im "podgrevas" nadu, a ja sam ipak od onih koje vole da znaju na cemu su [sm=smiley13.gif] Nije mi jasno zasto ti je dr rekla da nemate odnose posle pretpostavljene O? Ako ti ciklusi i O nisu u dan tacni bas svakog meseca, onda mi nije jasno kako ti kaze da nemate odnose kada zelite bebu [sm=zmeden.gif] Toliko ima primera zena koje su zabebile onda kad su mislile da je nemoguce[sm=smiley13.gif]

lalojedac -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.10.2012 13:42:33)

pa eto,nemam pojma,ff je obelezio tad i onda kao ajde sto vise cuvanja,sta znam,mene interesuje sto mi je ta prva faza se toliko razvukla,da li su to iskljucivo hormoni,iskreno,plasim se da se i kod mene nije nesto poremetilo jer smo na pragu vantelesne...ma ja cim sam uradila onaj test sam znala da nije to [sm=nosecka.gif] znam kad radim lh testove kako to izgleda slabo pozitivan itd...nije meni problem s tim,naravno volela bih da jeste [sm=modricrtici.gif] ali kad vec nije onda volim da [sm=hudicek1.gif] bude na vreme jer je onda sve na vreme i lakse se prati...

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.10.2012 13:48:43)

Sad vec masimo temu, ali stvarno mi nije jasno to "cuvanje" od odnosa posle O [sm=zmeden.gif] Za sta se treba cuvati?! Ajde da je rekla da nemate cesto odnose pre O (pa i da ima NEKE logike mada mi ni to nije nesto) ali ovako mi stvarno nije jasno [sm=smiley13.gif] Ukoliko nisi trudna naravno da je bolje dobiti M na vreme nego da se sve jos vise poremeti. Stvarno ne znam zasto ti se produzila ta prva faza, moze biti i da nije nista strasno samo se tako jednostavno desilo, a moze biti i da postoji neki konkretni problem. Da li si ranije merila T? Po cemu ti je ovaj graf drugaciji od ostalih (ako imas ranije grafove)?

lalojedac -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (12.10.2012 17:35:35)

merim oko godinu dana i prva faza je uvek najvise 19 dana a druga 14 i to je to,e sad odjednom prva faza 33 dana[sm=zmeden.gif] ne znam da li ima veze stres ali septembar mi je bio divno stresan a i oktobar...[sm=smiley36.gif]

Hajnalka -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (13.10.2012 7:42:21)

drage imam jedno pitanje,do juce mi na ff bilo da mi je O bila 18 dc,cim sam unela danasnju temp odmah se pomerilo na 19 dc

[img]http://www.dodaj.rs/f/K/w9/1p36XD9h/chartgraphmodule.png[/img]

sanjalica978 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (13.10.2012 8:01:14)

Kod mene ili toplomer ne zna za drugu temp ili ko zna sta je.
[img]http://www.dodaj.rs/f/1E/mb/2fDdOC9t/chartgraphmodule.png[/img]

nemam nick -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (13.10.2012 9:02:49)

Dobro jutro!

Evo kako izgleda moja danasnji graf. Nesto malo se penje [sm=zmeden2.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/1013/5yo-chartg.png[/img]

babby -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (13.10.2012 9:15:47)

dobro jutro bazalke sanjice to sam i ja mislila za moj ali o.k je[img]http://s8.postimage.org/vzdpsl93p/chartgraph_module_php.png[/img]

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (13.10.2012 10:26:41)

Baby, kad ce testic? Bravo 14dpo. Na koliko dobijas. Mogla bi sutra da ga radis.
Nemam nick, meni ovo desetog dpo izgleda kao implantacioni pad. navijam da je tako[sm=bravo.gif]

babby -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (13.10.2012 10:41:48)

nesto nemam nikakve simptome a i u prethodna 2 ciklusa mi je t pala oko 31 dana pa da sacekam[sm=smiley13.gif] inace ja mislim da je o bila 16

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (13.10.2012 10:46:16)

Nije ti bila sigurno 16dc. Bila je ili 14dc, ili 19dc

babby -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (13.10.2012 10:58:49)

[sm=smiley1.gif]soory na 19 sam i mislila

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (13.10.2012 14:20:07)

nemam nick, bravo, super ti je graf, mozda je 10dpo bila implantacija pa je zbog toga bio taj pad T [sm=bravo.gif] Super ti je graf, neka samo tako nastavi [sm=smiley1.gif]
Hajnalka, sta te briga da li je O bila 18dc ili 19dc kada si ti bila prava vrednica i pogodila prave dane [sm=bravo.gif] Sada uzivaj u simptomima kojih sve imamo i za izvoz [sm=smiley36.gif] Cekamo zajedno do oko 20-tog oktobra [sm=smiley1.gif]
Babby, dobro ti izgleda graf, i ako su ti malo duzi ciklusi onda je moguce da ti je O 19dc, to ti se onda poklapa i sa duzinom lutealne faze posto kazes da ti je prosli put pala oko 31dc. Navijam da ovog puta ne padne ni 31dc nego da nam ti lepo zapiskis jedan testic [sm=bravo.gif]

Hajnalka -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (13.10.2012 14:27:01)

morala sam biti vrednica[sm=smiley36.gif]
jeste cekamo 20.og
jesi ti bila vredna?

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (13.10.2012 14:58:08)

Bila sam vredna, ja sam uvek prava vrednica [sm=smiley36.gif] ali se ne nadam nicemu ovog meseca, jer mi je tesko izvadjena spirala pa mi je dr rekla da nece biti trudnoce dok se materica ne oporavi, mozda tek za 3 meseca (od cega je proslo 1,5) pa nadalje kako nas sreca bude posluzila [sm=smiley13.gif] Neke ostanu trudne odmah, a nekima treba neko vreme, to se nikad ne zna... Sina smo dobili iz prvog pokusaja i iz 1 odnosa u plodnim danima, tako da bi bilo bezobrazno opet ocekivati istu srecu [sm=smiley1.gif] Bice kad bude [sm=smiley31.gif]

nemam nick -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (14.10.2012 8:48:34)

Jutro!

Evo ga danasnji:

[img]http://www4.slikomat.com/11/1014/gpc-chartg.png[/img]

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (14.10.2012 10:40:56)

Nemam nick, ovo 10dpo sad zaista izgleda kao implantacioni pad. Drzi se. Ja navijam jako jako i da nam za par dana tresnes pozitivan test. Imas velike sanse. Graf ti je super.

Bebana17 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (14.10.2012 12:43:53)

[img]http://www.dodaj.rs/t/22/rC/4Y5UDYVF/untitled.jpg[/img]

Moj grafic je ocajan, jedva sam u plusu [sm=smiley13.gif], ali sta da se radi... idemo dalje...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>