Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (10.10.2012 11:04:28)
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Lalo, odgovoricu ti ovde posto je mozda prikladnija tema. Mozda lupam gluposti, ali mnoge stvari mi nisu jasne u tvom slucaju [sm=smiley36.gif] Sve sam gluplja i gluplja... Prvo sam gledala tvoje slike testova i pomislila da si trudna, onda kada pogledam graf u BT opet postoji verovatnoca da si trudna, i ako jesi super!!! A onda kada probam sama da skontam kada ti je bila O, ja nekako kontam da ti je bila tek 29dc, jer ti je od tada T vislja (osim onog jednog dana kada si je merila u drugo vreme pa je mozda zbog toga niza). Ako je tako kako ja mislim onda je normalno sto ti se na testu skoro nista ne vidi jer je jos rano za test. Posto su ti se ciklusi produzili sa 30 na 40 dana, mozda je to zato sto je sada O kasnije nego sto ti je bila u prethodnim ciklusima kada su ti bili na oko 28-30 dana... Opet kazem, nisam u toku i mozda ne znam neke stvari o tebi koje uticu na sve ovo, ali to je onako na prvi pogled... Nisi glupa. Mislim da je ona fenomen[sm=smiley36.gif] Ja sam 6 meseci imala cistu, produzili mi se ciklusi na 40-41 dan, a pre toga bili na 28. I dva puta sam imala crtice na testu, doduse, vise su bile sivkaste boje. Onda mi je dr objasnio da cista hoce da ispusta malu kolicinu BHCG-a i da daje te lazno pozitivne rezultate. Ali Lala kaze da je bila na UZ i da nema ciste, a meni njen graf deluje cisticno ili u krajnjem slucaju anovulatorno. Mada, opet kazem, kakve sam gravove za pozz ishodom videla na FF-u, u sve verujem, pa cak i da ce Lala da rodi trojke. Tako da na kraju samo mogu reci-navijam jako, jako[sm=bravo.gif]
|
|
|
|