jole82 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (28.9.2012 9:11:19)
|
Pa graf pokazuje sta pokazuje...Meni je uvek bio takav "skok" posle O...popne se za malo i onda mi taj dan obelezi O..bas kao tebi na ovom grafu...Nisam nikad koristila ni maybe ni lh trakice, al po cervikalnom mukusu i boluckanju jajnika uvek mi se pre cinilo da O taj dan kad je najniza T, a ne sutradan kad je obelezi...jer na taj dan "skoka", kad i obelezi O uglavnom budem suva ko barut, a za dan dva Cm bude stiky ili creamy...Tako da ne znam jel bas tacan taj dan "skoka"...ja sam vise racunala dan pre... Znam da to je cudno sto je ovako kasno O, jer tebi je uvek bila 11-13 dan... A ne malo puta mi se desavalo da bude eggwhite recimo 16-17 dan, a O obelezi bas 21 dan... Ne znam...organizmi su razliciti i ne treba se uporedjivati...ja ti samo prenosim moje dvogodisnje merenje...na zalost ili na srecu, nisam merila kad sam ostala trudna, al znam da je tad O bila 14 dan, jer sam 17 dc bila na uz, pa mi je rekao doca...a to mi se i poklopilo sa cm...kog je tad bilo za izvoz...a ovako uglavnom wet, retko eggwhite... Ja bi je dakle racunala 21, ev. 22 dan...jer sad tek bas lepo skace..tako danas ti je tek 4-5 dpo...mora jos da se ceka..taj deo je smor, al znas da navijam [sm=bravo.gif]
|
|
|
|