prase -> RE: Vozalice na akumulator (19.5.2010 10:08:38)
|
Potrudicu se onda za vikend da nabavimo ovako nesto, pa taman obisla ceo Beograd (u meni najblizem i ujedno najvecem Turbo Limacu postoji samo jedna vozalica ovog tipa ali nekako mi lohotno izgleda i sva se nakrivi kada Uros sedne). Elem, Uros hoce u kolica jer se plasi da ce opet morati dugo da hoda. Kako je on prohodao, tako sam ja spakovala kolica u plakar. Od tada je bilo pokusaja da me natera da ga nosim, ali ja ga samo uhvatim cvrsce za rucicu, podignem je uvis vise i ponavljam: "Hajde hodaj, mozes ti to". I tako je on odustao od nosanja i vozanja... dok jednom nismo poneli kolica samo da bi otspavao u njima jer smo isli na izlet u toku kojeg je vreme za njegov dnevni odmor. Kako se probudio u kolicima, tako nije hteo da izadje iz njih ni narednih 3 sata. Bilo je bas smesno, druga deca nece u kolica a Uros nece iz njih [sm=smiley36.gif] Sutra ga ja pitam: "Sine, hocemo li u setnju?". Kaze on: "Daaaa!!!" i otrca u sobu da doveze kolica. Od tad se natezemo oko setnje bez kolica, jedino ako mu pruzimo garancije da ne ide u setnju nego u zabaviste/kola/kupovinu uopste hoce da se pusti od dovratka i dozvoli da ga iznesemo iz stana... Lenstina... Lepo kaze moja sveki: kako se na kineskom kaze Licanin? Len-cu-ga.
|
|
|
|