Zemunka85 -> RE: Stalni zubi (8.2.2018 12:07:35)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Malopre primetimo da je Marku izbila donja jedinica a mlečna se ne mrda, jedva nešto malo. Smorila sam se odmah. Zvala zubara ali kaže da ne može da mu izvadi dok se ne rasklima, neće da ga traumira, kaže niko to ne radi. U ponedeljak idemo na pregled. Ana, da li je ovo nastavilo da vam se desava sa svim zubima? Da li se posle ispadanja mlecnog zuba, stalni vratio na mesto sam? Mojoj Lari se vec dugo klimaju donji kecevi. Ali juce dete kaze, "Vidi mama raste mi zub". Kad se slogirala nisam, iza mlecnog izrasao stalni [sm=zmeden.gif]. Zovem dva zubara kojima bas verujem, oni kao da je to naaaaajnormalnije, kao nikakva frka, sve je ok, necemo da vadimo mlecne da se ne traumira, nego da ih sami malo rasklimavamo da sto pre ispadnu, pa ce se tada stalni vratiti na mesto, malo ona da ga gura jesikom. Malo sam se smorila i mislim se d ali ce to tako biti. Kec koji joj se klimao dosta, sada se malo ucvrstio jer ga drzi ovaj stalni sto je izasao. Smorko .... A sinoc citam po netu da to uopste nije retka pojava. Da stvar bude gora. kumicu se isto to desilo ali gor - pa se na ortopanu ispostavilo da ima dva zuba viska [sm=smiley29.gif]. Sutra putujemo na Zlatibor, nadam se da ce joj ispasti ako ne, vodicu je da joj vadi kad se vratimo ...
|
|
|
|