mama Jo -> RE: Stalni zubi (3.6.2021 13:36:09)
|
Da, covece kako razlicito... Maraj, koliko se secam tvoj L i moja J su parnjaci (septembar 2015.) je l'da? Njoj je pre 10-tak dana izbila donja jedinica, onako malo se videla, a mlecni joj se nijedan ne klima i dalje... Bas sam i ja tamo u Razgovorima mama pisala, pa su mi i Ana i mnogi napisali da je to ok, i da je tako i njihovoj deci... I ja tako nisam htela da zurim kod zubara, ali sam ipak htela da odemo da pogleda. Mi dosli i ona kaze da treba da se izvadi i izvadi joj, jer kaze jako je nazad i vec je dovoljno izrastao a ovaj mlecni ni makac, pa bolje da sklonimo mlecni da se ovaj lepo namesti jer kao da je vec poceo da se krivi... Dala joj anesteziju ali ne sa iglom nego namaze neki gel od kog utrne zub i iscupa ga milisekund bukvalno. Ona se vise poplasila kad joj je rekla da ce da ga vadi, to joj je valjda strasno zazvucalo, ali proslo je za cas. Je l' se njemu klima bar? Nasem vrsnjaku se jako klimao ali nikako da ispadne a stalni isto bas dosta izrastao, i kaze mi juce njegova mama da je ona uzela ubrus i iscupala mu zub 😂
|
|
|
|