Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 6:48:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
kod moje D ispravljanje nije "urodilo plodom" kako da kazem, ona retko retko kad pokusa da kaze tj da ponovi ispravno. Dok npr bratanac pogresi i ti ga ispravis i on se trudi da ponovi.Moja prosto nije takva ona ce radje zacutati i prestati da prica pa je nisam puno ni ispravljala, ni sad je ne ispravljam puno. A eto lepo prica, sama se poispravljala
|
|
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 7:17:51
|
|
|
|
vocicana
|
Tako I treba! Ja sam za to. Mada taj trud da se nesto izgovori je neodoljiv.
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 8:16:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, dodje to vec na svoje... ne kazu za dzabe da je svako dete drugacije i da sa svakim detetom treba drugacije.
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 8:22:26
|
|
|
|
vocicana
|
Mama...kavica , kako da ga ispravim, nije ni to lose receno
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 9:22:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ako se deca cesto ispravljaju na neku decu to lose uticu u smislu samopouzdanja. Eto moja je pravi primerak. Ona bi zacutala i ne bi vise pricala. A lepse mi je da prica i brze ce ispraviti sve ako sto vise prica. U svakom slucaju treba biti vrlo fleksibilan u ovom roditeljstvu a nekad i vrlo zaguljen u zavisnosti od situacije
|
|
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 9:25:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Ljisho to si potpuno u pravu, sve sto si napisala... ponekad stvarno vise ne znas ni sta da uradis, a sve zarad njihovog dobrog... ja nekada ostanem vrlo zbunjena...
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 28.4.2018 22:09:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Obavezno i uvek, i decu i muza i sve oko sebe to mi je mana.
|
|
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 28.4.2018 22:09:55
|
|
|
|
mama Jo
|
😊😊 I treba... decu posebno, a i muza 😂
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 28.4.2018 22:11:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mozda nekog to nervira al meni to para usi i uvek ispravljam. A decu aravno uvek
|
|
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 28.4.2018 22:12:29
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja to nesvesnonradim pa se neko uvredi, a dete uvek!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?