Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 6:48:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
kod moje D ispravljanje nije "urodilo plodom" kako da kazem, ona retko retko kad pokusa da kaze tj da ponovi ispravno. Dok npr bratanac pogresi i ti ga ispravis i on se trudi da ponovi.Moja prosto nije takva ona ce radje zacutati i prestati da prica pa je nisam puno ni ispravljala, ni sad je ne ispravljam puno. A eto lepo prica, sama se poispravljala
|
|
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 7:17:51
|
|
|
|
vocicana
|
Tako I treba! Ja sam za to. Mada taj trud da se nesto izgovori je neodoljiv.
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 8:16:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, dodje to vec na svoje... ne kazu za dzabe da je svako dete drugacije i da sa svakim detetom treba drugacije.
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 8:22:26
|
|
|
|
vocicana
|
Mama...kavica , kako da ga ispravim, nije ni to lose receno
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 9:22:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ako se deca cesto ispravljaju na neku decu to lose uticu u smislu samopouzdanja. Eto moja je pravi primerak. Ona bi zacutala i ne bi vise pricala. A lepse mi je da prica i brze ce ispraviti sve ako sto vise prica. U svakom slucaju treba biti vrlo fleksibilan u ovom roditeljstvu a nekad i vrlo zaguljen u zavisnosti od situacije
|
|
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 15.3.2018 9:25:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Ljisho to si potpuno u pravu, sve sto si napisala... ponekad stvarno vise ne znas ni sta da uradis, a sve zarad njihovog dobrog... ja nekada ostanem vrlo zbunjena...
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 28.4.2018 22:09:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Obavezno i uvek, i decu i muza i sve oko sebe to mi je mana.
|
|
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 28.4.2018 22:09:55
|
|
|
|
mama Jo
|
😊😊 I treba... decu posebno, a i muza 😂
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 28.4.2018 22:11:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mozda nekog to nervira al meni to para usi i uvek ispravljam. A decu aravno uvek
|
|
|
|
RE: Da li ispravljati greške u govoru? 28.4.2018 22:12:29
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja to nesvesnonradim pa se neko uvredi, a dete uvek!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.