Snelle -> RE: Kada može beba u sedeći položaj? (20.8.2010 21:31:39)
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: dijana1 Kada beba sme u polusedeci polozaj, i kada ste poceli podizati naslon na kolicima ? Ja sam baš to juče pitala našeg pedijatra u savetovalištu, jer se nama Lana već nekih 10-ak dana dok je nosimo podiže u sedeći položaj, ili kad sednem nema šanse da mi se nalegne na grudi, odmah podiže nogice u sedeći položaj i podiže kičmu. Sve sam ovo objasnila našem pedijatru i ona kaže da sve što radi sama joj ne uskraćujem, jer to znači da joj ne smeta i da joj položaj u kolicima samo ponekad podignem, znači ne pri svakoj šetnji. A onda mi kaže da je sa 6 meseci nameštam da sedi, a sa devet da hoda. Ja sam shvatanja da dete ne treba ni na šta forsirati, već kako njoj bude odgovaralo, ona će sama to i da uradi. Ovo moje dete kako je počelo, sedeće već sa 4 meseci IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mnei sad u savetovalistu rekose tek u petom da je maaalo stavljam da sedi... I da kad rece podize se...isto tako i moja, sve ko da hoce da ustane, sto kazes kad je nalegnem na sebe odmah se podize! IZVORNA PORUKA: Snelle Anck, kad kažeš da je stavljaš da sedi misliš na položaj od 90 stepeni?
|
|
|
|