dunja RR
|
Maslačak, Mili, molila bih vas za mišljenje. Zakazala sam M za sledeći ponedeljak da primi MMR, odlagali smo zbog neurologa, korone, prehlada itd, i sada bih da primi što pre jer se S vraća u vrtić, i donosiće siugurno neke viruse, i ko zna kada će M biti opet skroz zdrava da primi, a ne bih da odlažemo više. Ona 1.3. puni 2 godine. Ono što me zanima, je - pre dva dana je imala proliv, ceo dan, baš se izmučila ubledela, i imala je T 36,8-36,9., malo kašljucala, baš malo, dali smo joj smektu jednom, klopala supicu sa pirinčem, banane, nismo davali ništa za T, sutradan se probudla kao nova. Više nije imala ni T, ni proliv. Ja ne verujem da je bila korona, jer ja mislim da je ona imala letos kada i mi, mi ostali nismo sada nikakve simptome imali. Ali otkud znam. Mada sam čitala, da nije bilo nekih problema kod dece koja su čak primila vakcinu u trenutku zaraze, ali nije se znalo u trenutku vakcinacije da su zaražena koronom, Ja bih uradila u ponedeljak ujutru krvnu sliku njoj, i posle je u 11.45 odvela na vakcinu. Da ne odlažem zbog ovog proliva i blage T, pre 2 dana?
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.2.2021 19:15:37 >