Klarita -> RE: MPR (MMR) vakcina (24.6.2015 14:06:00)
|
Evo da se javim i ja po pitanju ove vakcine. Ja sam ZA vakcinaciju, ali sam malo odlozila. Bio je slinav i vreme odvratno, te sam negde u glavi ufiksirala da to zavrsimo u julu. Onda ce vec imati 15m sto je je l' te na sredini kada ja najoptimalnije da je primi, ali ne lezi vraze, MMR vakcine nema[sm=hudicek1.gif] Vec sam krenula da jurim veze i vezice i vakcinisem dete u Bg, kad se ispostavilo da vakcine ima u Le, ali mi i za to komplikovana veza...vec razradila strategiju, kontaktirala ljude, kad saznam slucajno da u jednoj ambulanti kod Vlasinskog jezera imaju jednu dozu[sm=zmeden.gif] Igrom slucaja, glavnom tehnicaru sam nesto pomogla oko deteta i kad je cuo da mom detetu on sada moze pomoci, odmah je pristao da sacuva istu dok ne zavrsim papirologiju sa pedijatricomi organizujem hladni lanac do naseg DZ...tako da...mozete se snaci, ukoliko nema trenutno vakcine...potrebno vam je malo volje, maste i organizacije[sm=smiley14.gif] Dunja, ja bih konsultovala pedijatra, ali mislim da sa razmakom od 15 dana vec smes da putujes...ne bih ja odlagala...da je ranije OK...ovako ako ces Savu u vrtic u septembru, onda bolje sada, a ako ne planiras vrtic, onda bolje odgodi vakcinu za neki period posle mora
|
|
|
|