|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MPR (MMR) vakcina
3.11.2011 13:35:11   
lanajelena
Iva od ove vakcine nema reakcije prvi dan ako je uopste bude bilo desi se izmedju 7-og i 10-og dana tako da opusti se i uzivaj user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 426
3.11.2011 13:39:13   
IVA 11
E super, hvala LJ user posted image Nego meni dr rece bice pospan, imace temperaturu, moguc osip, otecene zlijezde. 

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 427
3.11.2011 13:43:42   
madre
IZVORNA PORUKA: IVA 11

E super, hvala LJ user posted image Nego meni dr rece bice pospan, imace temperaturu, moguc osip, otecene zlijezde. 

bogdan se 3-4 dana posle vakcine tako osuo (najvise po licu),ja sam prvo pomislila da su boginje, tek posle sam povezalauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 428
3.11.2011 13:47:20   
lanajelena
I Dusan se osuo posle nekoliko dana a mi na moru pa nismo znali da li je od sunca ili od vakcine,ovaj moj panicar vec poceo da pakuje kofere,ali sam smirila situaciju kad sam pozvala dr i rekla da je od toga i trajao je nekoliko dana

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 429
3.11.2011 13:51:40   
IVA 11
Moj je vec imao boginje, tako da nam samo jos zauske fale user posted image , ali tu je mmr. user posted image E doslo je vrijeme da smo vezu uhvatili ne bi li primili vakcinu...Za sve drugo idemo privatno, strajk je u jeku. user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 430
4.11.2011 9:54:24   
IVA 11
Ima li neko iskustvo sa povracanjem kod mmr-a? Moj sin je povracao tecnost sinoc i jutros, cim nesto popije povrati. 

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 431
4.11.2011 9:56:12   
Olga75
ne znam za povracanje kao nezeljeni efekat MMR - a
kod ove vakc se reakcija javlja tek nakon sedam do deset dana

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 432
4.11.2011 9:57:32   
IVA 11
Ne znam sad otkud ovo...Uf....

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 433
4.11.2011 10:01:01   
zoća
Iva pre će biti neki viruščić,nisam ni ja čula da vakcinu prati povraćanje

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 434
4.11.2011 10:01:41   
Olga75
verovatno je virus user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 435
4.11.2011 11:02:10   
mihi
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ne znam za povracanje kao nezeljeni efekat MMR - a
kod ove vakc se reakcija javlja tek nakon sedam do deset dana

Olga i meni su to rekli i rekli mi da može da ima proliv i imao je ali 10. dana i imao je iza uha malo uvećan i bolan jedan lnn. E sad za povraćanje neznamuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 436
4.11.2011 11:31:44   
Podrum Š.
Joj Ivo, ne znam, mislim da ne bi trebala da bude reakcija od MMRa. Naša dr kaže reakcija tek od 7-21 dana.
Mi smo juče primili MMR i čekamo...

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 437
4.11.2011 11:34:01   
Olga75
sad sam vrtela i nigde ne nadjem povracanje kao reakc na MMR ali ja nisam pedijatar ni imunolog , tako da ne znam user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 438
11.11.2011 18:45:10   
Podrum Š.
Evo nas, 8 dana od vakcine, Rea kilavi 2 dana  i ima temperatutu 38C...
Ima li još neko novosti?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 439
11.11.2011 21:04:28   
IVA 11
Podrum, mi za sad nemamo reakcije. Sem prvi i drugi dan povracanje i proliv(ali to je bio virus). Javljaj novosti... user posted image

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 440
12.11.2011 12:01:04   
Grejs
Ahil je primio MMR pre mesec dana i nije imao nikakve reakcije,a meni je bas bila frka od te vakcine pa sam je stalno odlagala.

"Neki traže da budemo ne njihovi prijatelji, već prijatelji njihovih zabluda. Zbog toga se ne ostvaruju ili kvare mnoga prijateljstva.", Duško Radović

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 441
12.11.2011 20:08:20   
Podrum Š.
Samo kratko jer mi ne da ni da kuckam. Ceo dan se borimo sa temp koja ide i do 39C  na svaka 4 sata.
Ima dve male ospice na telu i oteklinu iza desnog uha.
Baš mi je žao user posted image  bebe, još joj na sve to izlaze i donje dvojke (pre nedelju dana je izašla i poslednja četvorka...)

(odgovor članu Grejs)
Direktna veza do poruke: 442
26.11.2011 22:02:16   
Vika
Juče je Lzar primio prvu dozu MMR vakcine u DZ i radi se o Trimovax vakcini. Za sada nema problema, a nadam se da će tako i ostati

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 443
23.12.2011 9:41:19   
Tea2
U oktobru je trebalo da primimo MMR,ali nije je bilo u Dz.Onda se bebana razbolela,pa E.colli i bolnica.Do juce je pila Pancef,slinavi jos i nakaslje se ponekada bas zrelo.Doktorka nas je pozvala da u utorak primi vakcinu.Iz bolnice smo izasle pre 10 dana,jako se bojim reakcija na ovu vakcinu.Sta dobijam time sto bih trazila odlaganje?

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 444
23.12.2011 9:59:01   
Leki 77
Dobijaš to da se detetov organizam sigurno 100% oporavio te da će bolje podneti vakcinu. Mislim da se ta vakcina kod nas prima od 12. do 18. meseca, a vi imate 16. I da nije tako, ja ne bih svome detetu dala vakcinu, a da nije potpuno zdravo barem dve nedelje. Govorim o vašem slučaju, E.colli, bolnica itd., a ne o nekoj sitnoj prehladi. Moje mišljenje kao laika je da je tvoje detence još uvek rekonvalescent pa ja ne razumem čemu žurba. Sačekala bih da prodje Nova godina. To je moje mišljenje.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 445
23.12.2011 10:16:15   
Tea2
Joj,Leki,to me i brine.Nosic jos ima sekreta....

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 446
23.12.2011 10:53:42   
Leki 77
Znam. Razumem ja tebe. Ali, niko te ne može naterati da primite MMR baš sada. Možda ako odeš kod dr u utorak i ona zaključi da niste za bocu sada. I da jeste i da niste, ja bih definitivno posle Nove godine dala vakcinu. Zbog sopstvenog mira, jer tu onda nema greške.
Inače, ja vskcine ne dajem deci oko praznika. Zlu ne trebalo, tada su dežurstva i ko zna u kakvom su stanju ti što dežuraju.
A mmr daje reakciju 7-10 dana od primanja (ako je bude).

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 447
23.12.2011 11:01:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Leki 77

I da jeste i da niste, ja bih definitivno posle Nove godine dala vakcinu. Zbog sopstvenog mira, jer tu onda nema greške.
Inače, ja vskcine ne dajem deci oko praznika. Zlu ne trebalo, tada su dežurstva i ko zna u kakvom su stanju ti što dežuraju.
A mmr daje reakciju 7-10 dana od primanja (ako je bude).

user posted image

(odgovor članu Leki 77)
  Direktna veza do poruke: 448
23.12.2011 11:17:52   
mihi
Tea nama je dr iz Tiršove gde smo bili u bolnici savetovala da mesec dana nakon bolnice ne primamo nikakvu vakcinu jer je dete dobijalo venski antibiotike koji imaju i imunosupresivni efekat, a osim toga i imunitet detea je oslabljen zbog bolesti. Nemoj da ideš i pojavi se posle mesec dana i kraj.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 449
23.12.2011 11:18:41   
Tea2
Koliko poznajem naseg pedijatra,tesko cu sa njom izaci na kraj.
Izluđuje me cinjenica da se u ovoj državi svi u sve razumemo.Sta ce meni da razmisljam o medicini,zar nije logicno da verujem lekarima?!Iskustvo me je naucilo da treba petljati prste kada su ,narocito,deca u pitanju.
Idemo u utorak pa cemo videti.Mihi,moram jer treba da mi zakljuci i bolovanje.

< Poruku je uredio Tea2 -- 23.12.2011 11:19:42 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here