Njakica -> RE: Slike sa UZ (31.7.2011 15:52:55)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj samo u dispanzeru,jos nijednom nisam isla u bolnicu,jer ne mogu ni da dodjem do tamo..samo dispanzer! kako ti radis u bolnici? Pozovem broj (ako zelis da ti dam,pisi i poslacu ti na PP) i kad se javi sestrica kaze "call centar izvolite" i kazem da zelim da zakazem pregled kod tog i tog ginekologa (to je broj ginekoloskog odeljenja u bolnici gde mozes da zakazes kod bilo kod ginekologa-akusera koji radi u porodilistu,ali pregled se placa ko da ides privatno,i cenu ako zelis cu ti napisati) i zakazu pregled kad taj doktor prima takve preglede,ovaj moj inace radi ponedeljkom takve preglede. On obicno i zavrsava trudnocu,tj. poradja te,meni je to veeelika prednost jer em je on upoznat sa tokom trudnoce em poznajes nekog na porodjaju i drukcije to podnosis. Tako sam i u prvoj trudnoci i nemogu da opisem koliko je lakse kad je pored tebe doktor koji ti je vodio celu trudnocu. Zato pitam da li ides u dispanzer ili bolnicu,posto u bolnici iznad UZ stoji veliki uramljeni plakat sa UZ slikama aparata koji imaju na kojima je i 3D,pa predpostavljam da rade i 3D? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|