|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slike sa UZ
11.4.2010 21:27:14   
cipiripi
dusa moja, kao mala shimpanza user posted image user posted image user posted image user posted image
na mamu user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1026
11.4.2010 22:00:24   
Mari86
jaoooo cipiii malisaaaaaa user posted image user posted image user posted image
ma isti je na tebe user posted image user posted image user posted image   saljem bebiii bezbroj zagrljaja nemoj da nisi prenela user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1027
11.4.2010 22:01:26   
cipiripi
Evo pomazila sam i poslala mu tvoju pozitivnu energiju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1028
11.4.2010 22:04:44   
gagana83
Cipiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image
Ja ovde vidim devojcicu,ne znam za tebeuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1029
11.4.2010 22:05:19   
Sanjica26 RR
Mogu da zamislim kakav je to osecaj kad cujes kako srculence kucka..user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1030
11.4.2010 22:06:42   
cipiripi
u deficitu smo sa pisonjama...mora da se rodi neki drvoseca za Vase princeze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1031
11.4.2010 22:07:11   
Mari86
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Evo pomazila sam i poslala mu tvoju pozitivnu energiju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaoooo sad sam se rasplakala user posted image user posted image user posted image srce moje user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi ga tetka Mari jako,jako user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1032
11.4.2010 22:07:50   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Mogu da zamislim kakav je to osecaj kad cujes kako srculence kucka..user posted image

E zamisli ja jos nisam cula srce jer moja dr ima neki staromodan UZ...al se vidi kako pulsira user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 11.4.2010 22:08:18 >

Direktna veza do poruke: 1033
11.4.2010 22:12:46   
Sanjica26 RR
I to je nestouser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1034
11.4.2010 23:49:20   
diamond
Cipii....kakvo malo cudo!!! Stvarno divno...user posted image user posted image

ps: Znaš šta ti je činiti....user posted image

Direktna veza do poruke: 1035
12.4.2010 8:20:31   
2002m
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1036
12.4.2010 8:36:21   
bebironcic
Cipi tvoje malo cudo je tu!Sada budi srecna i uzivaj u tvojoj trudnociuser posted image user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1037
12.4.2010 11:38:05   
Anoniman
Cipi je u tripu da je muško , a ja sam , drage moje , toliko jako ubeđena da je moja bebe žensko da ja vama ne mogu da opišem . Valjda zato što jako želim devojčicu ? Čak sam je i sanjala kako izgleda ... user posted image

Sve u svemu , Cipi , divan ti je taj fudbaler user posted image

(odgovor članu bebironcic)
  Direktna veza do poruke: 1038
12.4.2010 11:47:23   
Trcosava

Danas sam se oduzelaaaaaaaaaaa, skracen mi je zivot za 3 godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odem na Uz...i ajd necu vaginalni..mislim se dosta je bilo cackanja...odlicim se da opet probamo preko stomaka..mozda se vidi nesto...
Namaze mi dr onaj glupavi hladni gel i krene....
Cuti....i odjednom kaze... "ajde bebo..ajde, pomeri se malo da te vidim, ne spavaj..."
A ja na uz nista ne vidim AMA BAS NISTAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ona me pogleda i kaze...jel vidis..ja tuzno... "NE" user posted image user posted image user posted image user posted image
Ona krene da se smeje i kaze... "Ista si kao moja cerka, ne vredi..opet moram vaginalno da ti dokazem da je sve ok posto si blesava i nista ne verujes dok ne vidis svojim ocima" user posted image user posted image user posted image
Jao zeneee...kad mi je gurnula onu djokicu user posted image user posted image
Svanulo mi je...
Dusa moja...moje majmunce...odmah se videlo...secerko moj mali user posted image
Srce pumpa kao blesavo...rukice...nogice...glava, okice... jojjjjjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Po papiroloskom proracunu sam 8 nedelja i 3 dana a CRL kaze 8 nedelja i 6 dana... user posted image

Eve ga moj mushki... (u tripu sam da je musko) user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a jel ti svanulo??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image za fuzbalera user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1039
12.4.2010 11:57:29   
Anoniman
cipi user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 1040
12.4.2010 12:28:29   
cipiripi
Svice mi polako Trco user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1041
12.4.2010 12:36:33   
minavb

Svice mi polako Trco user posted image user posted image user posted image user posted image

Cuftica malauser posted image Ja sam u tripu da je cura i da ce moj vaterpolista da je mazne jednog dana.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1042
12.4.2010 12:37:30   
cipiripi
ja Mina ne diraj me u vaterpoliste, prva ljubav zaborava nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1043
12.4.2010 12:47:27   
daca77

Danas sam se oduzelaaaaaaaaaaa, skracen mi je zivot za 3 godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odem na Uz...i ajd necu vaginalni..mislim se dosta je bilo cackanja...odlicim se da opet probamo preko stomaka..mozda se vidi nesto...
Namaze mi dr onaj glupavi hladni gel i krene....
Cuti....i odjednom kaze... "ajde bebo..ajde, pomeri se malo da te vidim, ne spavaj..."
A ja na uz nista ne vidim AMA BAS NISTAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ona me pogleda i kaze...jel vidis..ja tuzno... "NE" user posted image user posted image user posted image user posted image
Ona krene da se smeje i kaze... "Ista si kao moja cerka, ne vredi..opet moram vaginalno da ti dokazem da je sve ok posto si blesava i nista ne verujes dok ne vidis svojim ocima" user posted image user posted image user posted image
Jao zeneee...kad mi je gurnula onu djokicu user posted image user posted image
Svanulo mi je...
Dusa moja...moje majmunce...odmah se videlo...secerko moj mali user posted image
Srce pumpa kao blesavo...rukice...nogice...glava, okice... jojjjjjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Po papiroloskom proracunu sam 8 nedelja i 3 dana a CRL kaze 8 nedelja i 6 dana... user posted image

Eve ga moj mushki... (u tripu sam da je musko) user posted image user posted image user posted image

user posted image

U pravu si, draga...oni nista ne vide...
Vazno je da je sve u redu, pa uzivaj...

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1044
12.4.2010 12:52:13   
Anoniman
E draga moja , dok ne dođe đoka , ti ne veruješ ni u UZ .... user posted image

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 1045
12.4.2010 13:03:37   
cipiripi
hm....da li da kazem nesto...user posted image user posted image user posted image
necu...ipak...
provalila si me user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1046
12.4.2010 18:07:19   
alexandra_d21
Evo moje slicisce od zadnji pregld ali doktorka nije htela da kaze sta vidi jel nije bila sigurna
Moze li neko da kaze sta vidiuser posted image

[url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img3

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1047
12.4.2010 18:08:29   
pepino
Nisi uspjela postaviti,mozda nisi dobro markirala kod?user posted image

(odgovor članu alexandra_d21)
Direktna veza do poruke: 1048
12.4.2010 18:08:37   
alexandra_d21
evo je izvinite
user posted image

Direktna veza do poruke: 1049
12.4.2010 18:37:26   
aster
IZVORNA PORUKA: alexandra_d21

evo je izvinite
user posted image

jaooo user posted image malo!  moje je mišljenje da je možda dečak, a možda i devojčica user posted image baš sam pametna! možda pre dečak user posted image

Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here