Daca88 -> RE: Slike sa UZ (17.3.2010 12:18:15)
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 IZVORNA PORUKA: Daca88 Tasho[sm=bravo.gif]Zoko[sm=bravo.gif] Zoko,bas je velik,kako se lepo ceo vidi[sm=smiley1.gif].Meni su zadnja dva puta slikali samo glavicu[sm=zmeden.gif]kazu da vise ne mogu da mi ga slikaju celog jer ne stane sve u slicicu[sm=zmeden.gif]Sada ga dobijam u delovima,dr.slika glavu,pa stomak ili ledja zavisi kako je okrenut,i na kraju guzu sa nogicama[sm=zmeden.gif] Tvoj bas lepo pozira,uziva kod mame[sm=smiley1.gif]Da li si pocela da ga osecas? Nista ja jos ne osecam a bas je aktivan kaze doktor. Placenta mi je napred tako sam razumela i zato cu malo manje osecati pokrete u pocetku rekao je. Kako si ti Daco, jel sutira tebe tvoj beban? Da,sutira[sm=smiley1.gif]Ja mog osecam od 18 nedelje,i cesto se meskolji,rita,premesta.Ceo stomak mi poskakuje.Sinoc je pravio zurku u stomku cela dva sata me je bez prestanka nonstop sutirao,lupkao.Onda se samo primirio,valda mu je nestalo energije za akrobacije.A od jutra opet lupka.Moja posteljica je na zadnjem zidu,ako vec to ima veze sa osecanjem bebe.
|
|
|
|