Anoniman -> RE: Kako se odluciti na drugo dete? (5.9.2012 23:29:41)
|
Jovice, mojne se ljutiš ali to za budžet je...ne znam kako da se izrazim a da ne zvuči grubo, jer stvarno nemam nameru da se svađam niti provociram. Od moje cele generacije njih nekoliko je završilo faks. Svi studiraju pu 7-8 godina, i svi su na budžetu! Osim mene, naravno, ali ja sam posebna priča, ja se oko budžeta nisam ni trudila, ne smatram da sam ga ikako zaslužila. Ali veruj mi, na mom faksu na budžet prelazi skoro svako, i niko, ali niko iz moje generacije nije završio u roku. A da ne pričam o krvavom radu. Sa druge strane, mnogo više se trudimo mi, koji smo taj faks platili. Zašto? pa zato što nam se ne plaća još nekoliko godina[sm=smiley1.gif] Kod mene se želja za drugim detetom javila tek nedavno. Uslova bih i imala, ali kao i do sad, uz ogromnu finansijsku zaleđinu mojih roditelja. Njima to ne bi bio ni problem, ni teret, ali meni jeste, i ne želim da njima rađam dete na izdržavanje. Dakle, želja - check, mogućnosti - fail. Nema - zaradiću, stvoriću...sada nemam, i gotovo. Naravno da sve može da propadne, može i avion da se sruši na mene, ali dok ne budem imala nešto na vidiku, džaba.
|
|
|
|