Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2016 22:14:11
|
|
|
|
Garava
|
Peskire uvek perem na 95,nikada na 60,imam osecaj kao da nisu oprani dobro ako nisu otkuvani.Otkuvane peskire smatram da su cisti
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2016 22:17:43
|
|
|
|
Sladja 29
|
bas sam sada nasla na internetu da se u masini za ves ubaci loptica napravljena od folije i ubaci zajedno sa vesom da se pere ...kazu da su peskiri veoma mekani moracu da isprobam
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 13.3.2016 18:58:46
|
|
|
|
aleksandrici
|
Kako kad.Nekad peškire perem na 60 a anekad na 90 stepeni.Poneki peškir ima tako lepu boju jaku da prosto kuvanjem ne želim da upropastim boju i smanjim intenzitet.Nekad stavim i na 40 stepeni.Ne mogu da dozvolim da mi se peširi danima vuku po kupatilu a mašina svaki dan pere.Iskombinujem ih sa nečim ,sa posteljinom,nekom majicom,stoljnajom i pustim na odgovarajućoj temperaturi.
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 13.3.2016 23:22:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja moje perem uglavnom na 90, ponekad na 60. I svi su sareni, pretezno crveni, nikad nisu pustili boju.
|
|
RE: Kako perete peškire? 14.3.2016 14:34:09
|
|
|
|
branki*
|
uvek na 90 stepeni.
|
|
RE: Kako perete peškire? 14.3.2016 14:43:01
|
|
|
|
Animsaj9
|
uvek na 95 c, samo tako ih smatram opranim
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 14.3.2016 14:48:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Kakvo je vaše iskustvo sa sušenjem peškira u mašini za sušenje veša?Da li budu mekši kada se osuše u mašini ili kada se suše napolju?
|
|
RE: Kako perete peškire? 14.3.2016 14:58:49
|
|
|
|
Animsaj9
|
viki mislim da budu mekani, ali neka ti odgovori neko ko ima masinu. Ja pod hitno je moram kupiti, to je spas
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 14.3.2016 15:17:10
|
|
|
|
emicaa
|
Vik kao novi budu posle sušenja u sušilici
|
|
RE: Kako perete peškire? 14.3.2016 15:45:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
A gde se sipa sirce, u deo sa praskom ili omeksivacem ? Ta kuglica od folije se ne rasturi? Ako probas javi...
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 14.3.2016 23:51:26
|
|
|
|
Mariya
|
Isključivo na 95 ih perem,nema druge opcije svi su ili svetli,ili tamno plavi, imam ih 6-7 godina i još uvek su kao novi, a samo su otkuvavani! IZVORNA PORUKA: vikiveki Kakvo je vaše iskustvo sa sušenjem peškira u mašini za sušenje veša?Da li budu mekši kada se osuše u mašini ili kada se suše napolju? Kad se osuše na vazduhu budu grubi,mada to zavisi od peškira,ali svaki je posle sušilice mekan kao oblak
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 5.7.2016 17:08:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
U i jel probao jos neko tu lopticu sto se ubacuje bas me zanima... Uglavnom na 90 perem nekad 60, kada seu bas u boji....
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 23.10.2016 2:00:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Iskljucivo na 95 stepeni!
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 23.10.2016 11:06:01
|
|
|
|
isidora88
|
Nekad na 60 nekad na 95, sve zavisi koje peskire perem. Probala sam to sa lopticom od folije, ja nisam primetila da su meksi peskiri, mada mozda sam trebala da napravim vexu loptu, koja je bila velicine jabuke.
|
|
RE: Kako perete peškire? 20.11.2016 12:06:56
|
|
|
|
wivern
|
Kako perem peskire????? Nekome je bas bilo dosadno kad je otvarao ovu temu. Ne perem ih uopste, koristim samo jedan od kad sam ga kupila.
|
|
RE: Kako perete peškire? 20.11.2016 12:16:23
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Kako perem peskire????? Nekome je bas bilo dosadno kad je otvarao ovu temu. Ne perem ih uopste, koristim samo jedan od kad sam ga kupila. Jao, wiv, ulepsala si mi dan
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 21.11.2016 1:16:57
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Kako perem peskire????? Nekome je bas bilo dosadno kad je otvarao ovu temu. Ne perem ih uopste, koristim samo jedan od kad sam ga kupila. O obližnjem potoku,pa ponesem ono drvo pa stružem (Ja perem na 90C i tamne i svjetle. Svi tamni koje imam mogu se prati na toj temperaturi, inače ih ne bi ni kupovala).
|
|
RE: Kako perete peškire? 28.4.2018 9:25:42
|
|
|
|
MimaKos
|
Hahhah :) na 90 c ko sav normalan svet, cak i ove obojene!
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 28.4.2018 9:45:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: wivern RR Kako perem peskire????? Nekome je bas bilo dosadno kad je otvarao ovu temu. Ne perem ih uopste, koristim samo jedan od kad sam ga kupila. O obližnjem potoku,pa ponesem ono drvo pa stružem Da ..kakav naziv teme majko moja. Sad cu da.otvorim temu cime perete zube
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 28.4.2018 9:46:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahah, i ja isto na potoku... pa kako se drugacije peru peskiri? 😂
|
|
RE: Kako perete peškire? 28.4.2018 9:49:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma ima raznih ljudi, jedna zena je ribala kupatilo Arielom, nema glupih tema verujte!
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 28.4.2018 9:53:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa dobro, i meni kad nestane tečnosti ribam kupatilo cim stignem Peskire ili na 60 ili na 90 stepeni.
|
|
RE: Kako perete peškire? 1.7.2018 13:09:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Isla sam do akse i uzmem M peskir, T birala plavu boju i stavim ga u hladnu vodu,on pusta boju..odlepicu. Ja sve perem na min 60,a uglavnom na 95. Kako da znam kako ce se ponasati,da mi ne ofarba ves ..a mnogo je lepa boja,bolje da sam beli uzela..
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 1.7.2018 13:20:16
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: wivern RR Kako perem peskire????? Nekome je bas bilo dosadno kad je otvarao ovu temu. Ne perem ih uopste, koristim samo jedan od kad sam ga kupila. O obližnjem potoku,pa ponesem ono drvo pa stružem (Ja perem na 90C i tamne i svjetle. Svi tamni koje imam mogu se prati na toj temperaturi, inače ih ne bi ni kupovala). To drvo se zove prakljaca A i nema nam Choope bas dugo.
|
|
RE: Kako perete peškire? 1.7.2018 13:22:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj, ne verujem da ce moci na 60 stepeni ako se tako ispira. Probaj prvih par puta na manje temperature.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?