Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako perete peškire? 26.3.2011 9:51:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam po pitanju svog vesa manijak. Ja to odvajam posebno crveno, crno, farmerke, posebno nezno roze, zuto... Da ne nabrajam. Mozda to i ne bih radila, da me nisu zeznuli sa jednim plavim peskirom (kineskim) i ubacili u beli ves, pa sam umesto belih peskira i vesa, dobila nebo plave stvari. , e i da ne bih sve po kuci, ja pocela da sitnicarim sa vesom. A imam jednu dobru prodavnicu peskira i sl.u komsiluku pa su mi peskiri ok i na kuvanju i na 60.
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 26.3.2011 10:22:22
|
|
|
|
isidora88
|
ja da tako razdvajam ves ne bih skupila punu masinu 3 meseca tako da ja sve zajedno perem
|
|
RE: Kako perete peškire? 26.3.2011 10:39:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebin ves perem posebno na 60 ili 95 (uvek dodam onaj vanish anti-bacterial), u zavisnosti od toga sta perem, ako nisu pelene, bodici ili/i peskiri nego samo trenerkice, onda na 60.Njegovo sve peglam. Nase peskire i ostali beli ves perem na 95 i sve uglavnom peglam.
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 26.3.2011 11:24:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ja skupim za 2-3 dana, nego to ponekad umori. A sto se tice peglanja, ne peglam bas redovno, al zato kad uhvatim peglu u ruke ne umem da stanem. Srecom te se namestaj ne pegla inace bih tad i njega opeglala.
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 17:46:21
|
|
|
|
*Maki*
|
Kupujem peskire koji mogu da se iskuvaju na 95 stepeni
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 17:49:41
|
|
|
|
salle
|
sve peskire perem na 60 stepeni, mislim da nema potrebe da se otkuvavaju, jer se peskirima brisemo kada smo cisti :) tj posle pranja ruku, posle tusiranja, posle umivanja....
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 17:53:05
|
|
|
|
Didy
|
Iskuvavam na 90, a nekoliko koje imam tamnije boje perem na 60.
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 18:44:53
|
|
|
|
isidora88
|
na 60 stepeni uglavnom perem, ako je sve belo onda na 90.
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 18:47:17
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 na 60 stepeni uglavnom perem, ako je sve belo onda na 90. Isto ovako i ja
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 18:50:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sve peskire perem na 95 stepeni. Ne peglam ih. Peglanje najmanje volim od svih kucnih obaveza,tako da se trudim da sto manje peglam
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 18:54:14
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja obojene perem na 60,a bele na 90 stepeni.Ali ako nemam dovoljno vesa da ih odvajam operem sve na 90.I ne peglam ih,mm kaze da ga onda grebuckaju
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 18:58:27
|
|
|
|
Maraj
|
na otkuvavanje sve peskire
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 19:00:17
|
|
|
|
bea83
|
na 60 ili 90, uglavnom samo njih gurnem u mašinu,ne mešam sa drugim vešom
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 19:10:05
|
|
|
|
nata11
|
Bele i sive na 90C a one novije ili u boji na 60C
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 19:11:20
|
|
|
|
Sanchy
|
POsebno na 60
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 19:15:01
|
|
|
|
Olga75
|
peskire iskuvavam nemam neke fensi - smensi da moram da im pazim na boju hm , mozda sam nekad i imala al sam ih iskuvala kigijena, bato
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 19:17:36
|
|
|
|
malenac76
|
sa bijelim vesom na 95C :)
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 19:19:53
|
|
|
|
madamme
|
otkuvavam, ne peglam. perem posle jednog brisanja (tusiranja), ove za ruke i lice sedmicno menjam.
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 19:20:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Nekada na 60 a nekada na 95. Zavisi koliko je prljav.
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 19:21:56
|
|
|
|
Shishica
|
Sav beli ves pa i peskire zajedno na iskuvavanje..
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 19:36:21
|
|
|
|
caca81
|
Peškire sa belim vešom na 90 stepeni.
|
|
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 19:51:21
|
|
|
|
liliana
|
Isto-iskuvavam sa belim vešom
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 22:42:25
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR peskire iskuvavam nemam neke fensi - smensi da moram da im pazim na boju hm , mozda sam nekad i imala al sam ih iskuvala kigijena, bato Hahaha zato su svi moji sada jako svetlo plavi i jako svetlo rozi,za neke se i ne zna koje su boje bili
|
|
RE: Kako perete peškire? 11.3.2013 22:45:48
|
|
|
|
jovicaa
|
na 60 stepeni...
|
|
RE: Kako perete peškire? 1.11.2013 13:15:43
|
|
|
|
jole82
|
Peškire uvek na 90...vremenom su malo izbledeli ali ništa dramatično.. A bolje i to nego zaparložen otpali epitel u fensi peškirima koji smeju do 40 da se peru...ahahaha
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?