dunja RR -> RE: Egipat - na šta obratiti pažnju? (14.8.2009 20:56:32)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Žene, koja je temperatura noću u Hurgadi (sada kada ja idem od 20.8.)? Naime, pričam nešto sa mm, i on mi kaže "Moram poneti patike!", a ja sam u šoku pitala "Šta će ti patike u Egiptu???", a onda posle kontam, šta ako ga ubedim da mu ne trebaju a budu mi trebale (ima li veće kazne?). Mislim, nosićemo svi Crocs papuče, u tome ne može da ti bude zima (iako još ni od koga nisam čula da mu je bilo zima u Egiptu). ja sam bila u drugoj polovini septembra i nisu bile noci nista posebno hladne, a kontam avgust je jos topliji....u septembru je konstantno duvao vetar ali on prija nikako ne smeta...sad ne znam za avgust da li ima tog vetrica....ja nisam nosila patike, mislim - na nogama, uvek sam bila u nekim papucama( eventualno sam ponela u koferu, ali nisam vadila-nisu trebale)....sa da ti kazem , ponesi za svaki slucaj ako imas mwsta u koferu.....ja mislim da su noci toplije nego na Jadranu...specially in septembre ....videcemo sta ce Mihi reci.... Mihi javi se....[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|