choopa choops -> RE: Da li gulite voće? (12.6.2016 12:04:37)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Danas MM dao djeci neke jabuke, srećom nisu im se nešto dopale, vraćamo se nakon nekog vremena kući a ono po jabukama sve neke tačkice, kao da je neko špricem u njih nešto ubacivao [sm=smiley22.gif][sm=smiley22.gif] Užas, kao što rekoh, gulim im (i nama) sve kupovno voće, ne zbog toga jer ne jedu koru, nego zato jer me je strah od tih otrova. [sm=zmeden.gif] Ja im baš slabo kupujem voće u posljednje vrijeme. Ne znam, bez obzirašto ih ljuštim, ipak tu ima svačega. Možda j ekod vas drugačija situacija, ima dosta proizvođača voća. Sd se uglavnom trudim da ima dajem domaće, sezonsko neprskano voće iz bašte. Oni obožavaju bukvalno! sad su trešnje stigle, oni jedu kao nenormalni, imamo šljive, pa će smokve, grožđe, kiwi, mandarine, jabuke....Sve kako bude pristizalo ja im dajem, ali kupovno mi je nešto sve više strah da im dajem. Maoj kupim one organske voćne kašice, jeste da bude skupo, ali šta znam više. Čak sam i ja prestala da jedem voće kupovno kao ranije što sam.
|
|
|
|