Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 11.9.2013 10:31:21
|
|
|
|
Didy
|
Onda subota. Nama treba oko sat i po do SU, recimo da smo najranije u 10h tamo, realnije oko 11h.
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 11.9.2013 10:32:09
|
|
|
|
lesica
|
Woohooo!!!
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 11.9.2013 10:45:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ehhh mi dolazimo u nedelju
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 11.9.2013 11:28:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Anck, mi smo u nedelju u Subotici,možemo oko 12.00 dogovoriti kaficu npr. ili nešto ranije. Tada će nam se i Subotičanka pridružiti. Jel ti odgovara to vreme? Mi u 15.30 imamo voz nazad, pa bolje ranije da se vidimo, da se iščavrljamo :)) IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ehhh mi dolazimo u nedelju
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 11.9.2013 13:56:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ne smem nista ugovarati je neznam sta cemo i kako tamo stici, pa ako vi vec organizujete mogu se pridruziti ako stignem... ako ne .. nista, ne bih da vas ispalim!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 12.9.2013 9:48:20
|
|
|
|
Didy
|
Mi otkazujemo druženje, pozvani smo na rođendan u subotu u 13h (ni tu ni tamo), ne možemo da ne odemo, to su nam baš dobri prijatelji. Eventualno ako u nedelju dođemo u zoo, ali nemojte niko da se obavezuje zbog nas. Baš mi je žao! Ostatak ekipe, uživajte!
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 9:23:53
|
|
|
|
Olga75
|
mi smo juce bile u zoo vrtu a danas kafa u gradu
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 13:50:48
|
|
|
|
lanajelena
|
Lepo se provedite
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 17:26:27
|
|
|
|
Olga75
|
mi smo se izdruzileeeee danas nisam imala aparat pa ce Lesica staviti fotke kad stigne kuci ali u subotu , kisa je lila ceo dan a mi smo ceo Palic prepesacili , u zoo vrtu smo bili skoro pa jedini i do Ludosa smo stigli ma ni goreg vremena ni lepseg druzenja a danas , opusteno , nedelja u Subotici , zver i L u igraonici a mi kafica na tenane
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 21:15:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Ih, šta reći! Bilo je superiška, sjajni domaćini (Olga RR i njen m prof.R), sjajna dečica sa nama, Lesica i ja smo uživale!! Evo za početak jedna slička, ali biće ih joooš punoooo
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 21:20:37
|
|
|
|
dunja RR
|
One more
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 21:23:08
|
|
|
|
dunja RR
|
..and more ..
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 21:25:30
|
|
|
|
dunja RR
|
jEDNA OD MOJIH OMiljenih, a nastavak kasnije ..
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 21:28:43
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 22:27:55
|
|
|
|
lesica
|
Malo je reći da nam je bilo divnoooo!!! I nema te kiše, vetra, nepogode koja može da nas spreči da provedemo divno vreme sa divnim ljudima Samo da sumiram sve utiske, presložim sve fotografije pa ćete dobiti kompletan foto izveštaj A do tad... živeli!!!
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 22:39:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
JA SAM ODUŠEVLJENA KOLIKO STE PRELEPE VEDRE I NASMEJANE! PA SE LJUTITE NA MENE ŠTO VIČEM KOLIKO HOĆETE!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 22:41:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IVANČICEE
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 22:44:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
DUNJAAAAA DA LI ME ČUUUJEEEEEŠŠŠŠ
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 22:45:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
jedva čekam još slika, vidim da ste se provele onako merački
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 15.9.2013 22:50:09
|
|
|
|
dunja RR
|
ČUJEEEM E baš tako, pila se radža juče u čardi a posle i na salašu uz tamburaše, a danas pelinkovac u Subotici (psssst) Biče slički još .. a ostalo je još toga za sledeće druženje (bilo bi sjajno da nam SU domaćini dođu u BG da uzvratimo gostoprimstvo), ali otom potom .. super smo se proveli zaista! Sada smo uigrana ekipa, pa će sledeći put biti još bolje, ako je to uopšte moguće.
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.9.2013 22:51:16 >
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 16.9.2013 7:49:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Divne ste devojkeeee
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 16.9.2013 8:34:39
|
|
|
|
Didy
|
Super ste! Baš vam je bilo lepo, nije vas ni kiša omela u dobrom druženju!
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 20.9.2013 10:01:40
|
|
|
|
subotičanka
|
Devojke,drago mi je da ste uživale,a isto tako mi je jaaaaako žao što nisam bila u mogućnosti da vam se pridružim.Ali biće prilika još.Veliki pozdrav!!!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 20.9.2013 10:59:59
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 27.9.2013 22:47:50
|
|
|
|
dunja RR
|
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.9.2013 22:50:38 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?