|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodila se maya78!!!
26.7.2012 21:08:50   
Torbica
Cestitamooo!!!

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 26
26.7.2012 21:15:02   
cockic
cestitamouser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 27
26.7.2012 23:06:15   
dAKi89
Cestitam Mayo, mazi svoju lepoticu! user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 28
27.7.2012 9:28:18   
malenac76
cestitam mami i maloj Nini user posted image user posted image  sad uzivajte, mazite se i pazite user posted image

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 29
27.7.2012 9:59:39   
pandina
Cestitamo srecnoj mami!

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 30
27.7.2012 10:33:58   
Bebilina
Mayo cestitke od srca i ovde draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uzivajte sa svojom lepoticom! user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 31
29.7.2012 22:37:07   
mali vrabac
Mayo, mnogo se volite i mazite, sve vam najlepse zelim!

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 32
29.7.2012 22:43:21   
jovicaa
cestitamuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu mali vrabac)
Direktna veza do poruke: 33
29.7.2012 22:59:13   
Alexis79
Cestitam Majouser posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 34
29.7.2012 23:27:18   
crazymama
cestitam i ja od srca :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 35
1.8.2012 22:19:54   
maya78
Evo i moje porodjajne price:
Meni je termin bio 01.08 a CTG sam imala zakazan za 27.07.
Od kako sam usla u 9 meseci ja nisam imala nikakve bolove kontrakcije nista nista. Tako do utorka 25. Ujutru sam osetila neki manji bol kao kad treba da dobijem koji je kratko trajao i to samo kad lezim na levoj straniuser posted image . Ja nisam obracala paznju na to nego sam nastvila da spavam. Kad sam ustala videla sam u kupatilu da pomesano sa sekretom tek u tragovima imam nesto crveno. Ja ko velim mozda je krenuo cep al ko zna kad ce i sta ce. Od kontrakcija ni K. Prodje utorak bez bolova i bez ikakvih drugih desavanja. U sredu ujutru ponovi se ista situacija manji bol ujutru i kasnije opet pomesano sa sekretom nesto crveno u tragovima. I dalje bez bolova icega a kamoli kontrakcija. Medjutim popodne oko 14 ja primetim malo vise tecnosti kao kad pisnete u gacice malo crvenkastije boje. I dalje bez bolova icega. Zvali smo bolnicu opisali simptome i oni su nam rekli da to tako moze da traje i narednih 10 dana al da dodjemo da se prosetamo eto da budemo mirni. Ja reko MM-u ajde da se prosetamo. Bilo lepo vreme toplo nemam bolove super se osecam. Inace nam je bolnica na sat i po vremena od kuce. I mi lepo u setnju pa na metro pa na drugi kraj grada do bolnice . U medjuvremenu ja i dalje nista ko da nisam pred porodjajem. Kad smo dosli tamo i kad su me pregledali bila sam vec dobranoooo otvoreno ne znam tacno koliko nisu mi rekli al su MM-u rekli da ode kuci po stvari a da ce mene da zadrze jer po njihovoj proceni ce nocas ili rano ujutru porodjaj. Ja u soku. Mislila sam da idem na pregled pa se vracam kuci. Nista ostave mene u bolnicu za pocetak sam bila jedno dva sata na CTG-u kontrakcije tek u tragovima bolova nema kasnije oko 23 su me prebacili u sobu. Onda je dosao MM sa stvarima i ostao sa mnom u sobi da isprati situaciju. Tek neki bolovi su mi krenuli oko 01 nocu. I to su bili kao menstrualni bolovi neredovnih trajanja. Tek oko pola tri su poceli na pet minuta da se javljaju i to nesto malo jaci i ne bi ja ni tad zvala babicu da nije mi veca tecnost iscurela na ulozak. Kad je dosla i videla situaciju samo su me spustili u salu odma i poceli da spremaju za porodjaj. Tek tad su bolovi bili jaci al ne nesto sto je neizdrzivo malo jaci menstrualni recimo. Dali su mi u tri epidural i ostavili da lezim. Ugasili svetlo u salu samo neka lampa i otisli. Ja reko sta se desava sva zbunjena na aparatima. A MM je dzonjao u drugom uglu sale hahahhaha. Tek oko 6 ujutru su se pojavili i doduse par puta pre toga da vide CTG ali u 6 ujutru su dosli babica i sestra koja prihvata dete da me spreme. Bolove nisam imala zbog epidurala. Spremili me ali sam imala peh da mi nisu vezali noge a bilo ih je samo dvoje u sali babica i ta zena i kad sam pocela da guram nisam mogla i da guram i svoje noge da drzim sirim da prodje beba. Onda je MM prisao drzao mi noge i iz tri napona sam izgurala Ninu. Jeste bilo bolno to prolazenje bebe ali se zaista zaboravi odma. Zahvalna sam ozoblju bolnice narocito babici sto je iskusno ostavila da cekam tri sata da kontrakcije dostignu najveci nivo i sto ona rece budu idealne da se brzo izbaci beba. Sto nije odma forsirala porodjaj nego je pustila da se to sama priroda pobrine. Tako da sam prosla odlicno osim toga oko nogu al tu je bio MM da priskoci i doceka u ostalom svoje dete:)
Ovakav porodjaj bih svakom pozelela od srca zaista. Bas sam imala srece. Beba je odlicno nije izgubila kilazu bolnici jos je i dobila nesto malo.

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 36
1.8.2012 22:25:58   
maya78
I hvala svima na cestitkama i lepim zeljama i ja Vama svima zelim sto bezbolniji porodjaj , mama koje su se porodile sto srecniju i zadovoljniju decu .

(odgovor članu maya78)
Direktna veza do poruke: 37
1.8.2012 23:25:30   
PoisonEve
Cestitamuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 38
2.8.2012 7:17:08   
tatjan@
Cestitam Maya na prinovi, super ti je prosao porodjaj user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 39
4.8.2012 8:58:27   
mufika
Majo, predivan porodjaj, hvala sto si podelila user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 40
4.8.2012 10:59:29   
aleksandrova
majo divno,cestitam sve najbolje vam zelim od srca...nadam se da ce bar pola nas sa RR proci dobro kao ti...super user posted image

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu mufika)
Direktna veza do poruke: 41
6.8.2012 18:48:04   
MaryJane
Čestitamoooooo!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 42
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here