dunja RR -> RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ćete vi?" (10.8.2010 23:38:50)
|
IZVORNA PORUKA: sandrina 85 IZVORNA PORUKA: JULIE [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Svasta,bre pa i sveki ti je zena treba da te razume i da ti neku podrsku..bas me zanima da li bi tako cerku zezala Nikad... ali BAS nikad nisam donosila ishitrene odluke o ljudima i ko je kakav, cak i kad mi se ukaze da je neko djubre, ja opet okrenem na pozitivu i pomislim ko znam sta je, mozda im samo nije dan. A ovo... e za to postoji vise zivopisnih izraza od koji su svi [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif] Ovi moji nemaju cerku, svekrva abortirala 10-tak puta "hvalila " mi se! E tu mi se zgadila, muka mi je bilo danima od toga! [sm=smiley11.gif] Veki moja... trudim se da me ne dotice... Vidim koliko si puna ljubavi i radosti pored svega sto ti se desava[sm=smiley13.gif] Zelim ti svu srecu i svima nama mucenicama zenskog roda!!!!!! Evo imam ja anegdotu za povraćanje: Prošle godine sam operisana, izvadili mi jajovode, težak slučaj endometrioze, bla, bla..... Dolazi muž da me obiđe, dr mu rekao šta je bilo, mm u šoku, pobeleo, posle pola sata došla tetka( naravno tetki nismo rekli šta je bilo na operaciji), pošto živi tu pored bolnice, donela neki sok... ja sam tada još bila malaksala od anestezije, onako trudila sam se da u glavi ostanem pribrana, pa kad izađem videću šta dalje.... mm krenuo kući zajedno sa tetkom, pošto smo i mi blizu bolnice i kada su silazili niz stepenice kaže mu moja tetka: "ne brini kod nas u porodici ne može da omane, evo ovde -i pokaže mu prstom na prvi sprat bolnice-sam ja abortirala ihahaj puta, ma kažem ti, to kod nas ne može da omane".... mm ZGRANUT !!!!!!!!! ali šta ćemo, ljudska glupost nema granica, ja volim moju tetku i dalje, ali nikada je nisam smatrala pametnom .....samo ja potrvdila..... nije zlonamerna ali nije ni pametna.....
|
|
|
|