Anoniman -> RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ćete vi?" (15.12.2009 16:36:57)
|
IZVORNA PORUKA: melania Ova scena mi je pala najteze.Odlazimo na rodjendan jednog slatkisa od godinu dana i posto je bilo puno ljudi oni su organizovali u prizemlju zene a na spratu muskarci.Ja uzela da se igram sa decicom i bilo mi super.To je drug mm i ja kao sve super.Nadje se jedna pametnica da mi kaze da odem gore posto nemam dece,mama tog slatkisa je pogleda ispod ociju.Ja se pokupim i odem gore i sednem pored svog muza.Ulazi tata i govori da odem sa zenama i da ce mi tamo biti bolje.Ja se opet spustim jer mi bilo skroz neprijatno.Pita me ista ta krava koje sam godiste i ja joj kulturno odgovoriha njen komentar je bio kako njena snajka u mojim godinama ima vec troje.Ja je iskuliram jer ne zelim da detetu kvarim rodjendan,i opet ona kako je bolje da odem gore,tu je samo za zene sa decom a posto ih ja nemam da je bolje da odem gore.Ja se pokupim i odem po svog muza,plakala sam kao kisa jedno pola sata u dvoristu.Kad smo otisli deca su me sva izljbila cak i njena kcerka.Posle sam cula da je mama tog slatkisa napala posto sam ja otisla i rekla joj svasta. draga, prilično te razumem.... imam... pa bar jedno 5 strini od kojih mi se diže kosa na glavi, svaka ima po 8 razreda osnovne a šetaju ulicom kao da su pozavršavale po 3 fakulteta i podjednako nadmeno dele savete....jedna od njih je skoro postala baka (i zaista mi je drago zbog toga jer nema veće sreće od deteta!) (njena snaja je stvarno ok žena, možda i predobra za takvu svekrvu...) ljudi moji... kako je mahala tim dečijim stvarčicama , dečijom garderobom.... pa sve gleda u mene ... srce mi se cepalo...
|
|
|
|