Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 13:54:56
|
|
|
|
Sarav
|
Pa da, mora da si muško jurila jer si se opredelila za treće. Malograđanština, šta da kažem..
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 14:01:26
|
|
|
|
nata11
|
Anck rodi za inat jos jednu devojcicu
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 14:04:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa da znas da sam razmisljala Inace e tek ko se odluci za cetvrto a ima od oba pola po jedno..taj mora da nije citav
|
|
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 14:06:12
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 14:46:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Aaahahahahahah Anck bravo 😊
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 15:09:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Odkako sam se porodila pitaju me kada ce cetvrto ali da bude musko,prvo sam se cudila a sada kazem da nece biti musko jer imam spremljeno ime za devojcicu(stvarno imam ) Najvise mi bude krivo jer meni i suprugu nije vazan pol,pogledajte samo razliku u godinama medju nasom decom, a iskreno ja ljude koji zele odredjen pol po svaku cenu ne razumem ni malo.
|
|
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 15:12:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma meni je i to ok zeleti oba pola. Ali nemojte smarati sve oko sebe. Nisu nam svima zelje iste zar ne?
|
|
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 15:17:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno... ta prica o muskom detetu me posebno nervira, ma bilo sta sto se tice ,,zabadanja" nosa u tudj zivot.... Meni je pre par dana prodavacica koju prvi put u zivotu vidim, prvi put sam usla sa Janom u tu prodavnicu i malo caskali i kazem kako kod kuce imamo jos jednu bebu- seku... a ona da sebi za pravo da meni kaze: ,,Jos jedna seka?? Mama, mama... moraces na popravni" .... znaci samo sam se streljala pogledom...
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 15:24:31
|
|
|
|
Sarav
|
Popravni ma nju je mama pogrešila, pa zato lupa gluposti.
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 15:26:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 15:27:28
|
|
|
|
Dragce86
|
Ahahaha - nju je mama pogresila - HIT!!
|
|
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 15:44:11
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Popravni ma nju je mama pogrešila, pa zato lupa gluposti. Aahahaahhahaha 😂 ovo cu definitivno poceti da koristim za kojekakve pojednce 😂 Sarav, ne pamtim kad sam poslednji put cula ovako nesto originalno 😊
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 15:59:29
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Imam par jako bliskih drugarica i bez problema pričamo o planovima o proširenju, ali svakako me nervira kad mi neko totalno bezveze postavi tako neko pitanje. Još kad krene- Ajde, pa treće da bude bata.. Ko da svaka majka mora da ima i sina inače ništa, džabe devojčice.. Nije bas tako... I da imas samo sinove bilo bi isto! Prosto ljudi misle da svako zeli da ima i sina i cerku, sto moze biti istina, a i ne mora
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 20.2.2018 16:13:56
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: Sarav Imam par jako bliskih drugarica i bez problema pričamo o planovima o proširenju, ali svakako me nervira kad mi neko totalno bezveze postavi tako neko pitanje. Još kad krene- Ajde, pa treće da bude bata.. Ko da svaka majka mora da ima i sina inače ništa, džabe devojčice.. Nije bas tako... I da imas samo sinove bilo bi isto! Prosto ljudi misle da svako zeli da ima i sina i cerku, sto moze biti istina, a i ne mora Može biti.. Svejedno, i dalje me nervira
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 21.2.2018 9:45:08
|
|
|
|
AnaTamara
|
Uh...ta pitanja...pojela bih onog ko me pita, pocev od svekrve koja svaki dan to pominje. E sad cekamo da vidimo da li ce biti 2 crtice , ali sam resila da nikome ne pricam neko vreme, naravno ako bude i kad bude :)
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 21.2.2018 12:45:55
|
|
|
|
mama Jo
|
AnaTamara - drzimo fige 😊 Ma meni nekad bude krivo sto se u tim situacijama ne setim da ih spustim na zemlju nekim slicnim pitanjem 😊 prosto iskuliram
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 21.2.2018 12:49:01
|
|
|
|
AnaTamara
|
Kada mm pitaju kada cemo drugo, njegov odgovor, uvek, je veceras
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 21.2.2018 12:52:19
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: AnaTamara Kada mm pitaju kada cemo drugo, njegov odgovor, uvek, je veceras Mora da druga strana ostane zatecena 😂😂
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 21.2.2018 12:52:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
bravo majstore hahahaha
|
|
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 21.2.2018 13:00:40
|
|
|
|
Sarav
|
dobro se snašao Čula sam kod kineza jedna kineskinja koja nina bebu u kolicuma pita trudna ženu koja čeka da plati neke stvari šta nosi, ova kaže muško. Kineskinja odgovara - blago tebi, ja plomenila majstor i opet žensko. Dal da se smeje čovek..
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 21.2.2018 13:04:55
|
|
|
|
AnaTamara
|
Zato kazem, kada se to desi, cutacu ( mada ne znam kako ) Ljudi su stvarno dosadni, moja jetrova ima cerku od 10 godina, dever je imao nekih problema, i urolog je rekao da je pitanje da li ce moci da ima jos dece, svekar i svekrva naravno krive snajku, da ona nece, a onda su im neki dan predlozili vestacku oplodnju ja kada sam cula poludela sam
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 25.2.2018 14:21:00
|
|
|
|
Dora89
|
Zaludni ljudi. A što uopšte mora drugo? Možda neko neće drugo.
|
|
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 25.2.2018 14:25:47
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ovo pitanje sam slusala pa jedno 20godina.
|
|
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 25.2.2018 14:38:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Svet bi bio mnogo lepsi kada bi svako gledao svoja posla...
|
|
RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada... 25.2.2018 14:46:17
|
|
|
|
Sarav
|
Pa da im nije dosadno ne bi ni razmišljali ni pitali, ovako..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
Ime za dečakaAdminKoje vam se ime više svidja:Danijel (
5%)
Martin (
6%)
Filip (
33%)
Damjan (
52%)
Marin (
4%)
Ukupan broj glasova: 129Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!