Anonymous -> RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ćete vi?" (11.3.2015 21:24:33)
|
Apsolutno se slazem sa tobom, Jess! Ne bih imala sta da dodam, niti da oduzmem ovome sto si napisala, jer, pobogu, sta moze biti u pitanju ako ljudi ne dobijaju dete par godina - ili 1) ne zele (manje verovatno, ali moguce), u kom slucaju ne treba niko nista da komentarise niti pita, odluka iskljucivo licne, duboko intimne prirode, koja nije za komentarisanje, ili 2) ne mogu tj. ne uspevaju, a zele. E, u ovom drugom slucaju, izlisno je i da komentarisem kakav debil treba da budes da bi ih pitao i kopao po rani. Zakljucak: pitanje da li planirate decu/kad ce beba apsolutno je suvisno i neumesno, u SVAKOM slucaju, odraz je prizemne radoznalosti i odsustva lepih manira, ne nuzno zle namere. Ovo je moje iskreno misljenje neuvijeno u 'oblande' i moja topla preporuka je da se ne postavlja ljudima. Inace, pripadam, nazalost, ovoj grupi pod 2) - onima koji zele, a ne uspeva im, ali sigurna sam da ste to do sada vec mogli da zakljucite iz tona mojih prethodnih par recenica.
|
|
|
|