dacca -> RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ćete vi?" (21.8.2011 16:51:14)
|
Negdje sam pisala... U braku sam 4 god i 3 mjeseca. Nakon 3 i po godine sam ostala trudna (vto)... Stalno su se pitali... A kda cete vi, a sto cekate, sa je li neki problem ili hocete da uzivate???... Cak je dolazilo i do mojih usiju zasto nemamo djece, komentari da ja jurim karijeru, ja ne mogu, mm ne moze-ja cu naci ko mi ga moze napraviti (tada smo zamalo zavrsili nasu 10-ogodisnju vezu, djever i jetrva)itd... Ja ostah trudna, zaglavih u bolnicu mjesec dana (krvarenje), lezim od 13. aprila i MISLITE li da su ti isti ljudi poslali .ebenu poruku ili nazvali????? A, ne! Sada pricaju o mojoj VJESTACKOJJJJJJJJ oplodnji, ko sad nije mogao da ga napravi!!!!! [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif]po 100 puta[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif] Kredit sam digla za vto, a 1. sept. ostajem bez posla!
|
|
|
|