GRGA
|
Da se nadovezem na degu ,,da je moja jetrva koja se jako rano udala,,,,,kukala kao nemoze da ostane trudna a imala je 16 godina i kako pokusavaju..ja sam bila zaprepascena jer ja do pre 2 godine nisam spremna biti majak a ona jeste sa njenih 16... Da skratim pricu,,,,,,mi smo vec tada ziveli zaedno 2 godine,a ona se zabavljala sa mojim deverom..Nakon godinu ipo dana ona ostane trudna mozda cak i 2 godine,,,,,mi nista,,i radovala se cudo...Ja sam joj rekla da se malo opusti da ce joj se zivot promeniti,,nije verovala (posto je moj dever tipa sta spremis jescu ako treba svakid an jaje i salama)i tako je i bilo a ona se samo svrckalai setala.... Sada je stiglo dete,,,ona samo vrsti i histerise,,sve joj smeta sto mora da kuva ,sto sedi kuci,sto dete place,sto ne moze da proseta,,sto je njoj tezak zivot........... Ok da tako je ali kada bih joj ja rekla da ja mesecima mozda i godinama spavam po 3-4 sata nocu,,pritom popodne nikad jer nam je takav tempo......a nemam dete pa ne kukam,,jedino nekada kazem uf kada cu da se naspavam..................................... ona mi kaze videces koje su to muke sa detetom... OK koje muke-sa detetom,,,pa mi se punih 5 godina lecimo od steriliteta.....J zivim kod ginekologa jer svake nedelje trckam i dajemi jurim upute,,i pritom molim Boga da dozivimo te slatke muke!!!!!Jer ja kaad uzmem njenu malu bebu u rukekoja i cupa i grize ja sm najstrenija nasvetu,,,,,a ona se s amo dere na nju Nekda mi je zao kada je skine golu pa je stavi u dubalicu aona stane u blato pa hvata neku jeklu,,ona se dere pa puti je slatka je kao med!!
|