|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada...
13.4.2011 12:55:04   
lidija 011
Da, procitala sam taj post...moram reci...KOZA, nek' crkne od muke!

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 251
13.4.2011 12:58:45   
jelenadunja
to pitanje su mi postavili milion puta pre nego sto sam yatrudnela.....najvise ljudi koji imaju decu user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 252
13.4.2011 13:07:14   
Ptičica
Kada sam prvi put bila trudna, pa izgubila bebu u 9-toj nedelji, ljudi su prestali da zapitkuju. neki koji nisu znali, su se osećali kao posrani kada bih im rekla da hoćemo, ali nas bebac neće....
Ali, jednog dana zove neka tetka-strina, ili tako nešto, sa muževljeve strane i kako sam podigla slušalicu, osula je paljbu:'' Štaaaaa viii misliiiiteeee??? Kada ćete da rađate decuuu? ja sam tako čekala, pa nikada decu nisam imalaaaa!!!! Žali mi se *** (moja svekrva) da nikako da je napravite babom.....''
I tako uz megafon je srala, dok joj nisam jako mirno rekla da sam imala spontani. Tada se ućutala. Htela sam da joj saspem najodvratnije psovke koje je ljudska vrsta izmislila, i da smislim još koju novu, ali sam slušalicu dala svom mužu.
Inače, moja svekrva joj se nikada nije žalila i sve je lagala matora tetkurda.
Treba paziti koga šta pitaš.

Neke se pobede dobijaju na- juriš!!!

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 253
21.4.2011 15:34:01   
bea83
evo da se i ja ukljucim...mm i ja smo zajedno skoro 9 godina ali se zabavljamo 18,19 godina tako da smo imali zaista dosta stvari da odradimo pre nego sto smo se upustili u "pravljenje" bebe a kad smo to konacno uradili zavrsilo se spontanim u 8 nedelji...od tada je proslo 7 meseci i pre neki dan dolazi njegova drugarica (sa kojom i ja povremeno popijem kafu) sa muzem i sa vrata pita : Jel pravite bebu? mi onako zateceni kazemo : pa polako bice (posto vec cetiri meseca pokusavamo ali nista se ne desava) a na to ona se okrene ka meni i mrtva hladna kaze : Pa jel svr... u tebe???
Ljudi moji, pa kakvo je to pitanje?!ja bila zblanuta, mm otvorio usta ko zaba a njen muz pocrveneo i pozeleneo u isto vreme!

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 254
21.4.2011 16:54:54   
jance
juuuuuu sta bi joj ja sve rekla u tom slucaju! nebi znala sta ju je snaslo!
aman bre zeno pa sta se tebe ticu takve stvari!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 255
21.4.2011 18:07:47   
bea83
veruj mi da sam bila na ivici da joj kažem svašta, al pošto je bila gost u mojoj kuci i drugarica od mm (a ne moja) uspela sam da otćutim (što je za mene retkouser posted image )
a verovatno sam bila i skroz šokirana pa sam u momentu ostala bez teksta

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 256
3.5.2011 11:24:05   
Anoniman
Bea, ptičice user posted image user posted image grlim vas. Ja nemam puno tetaka, strina smorova, pa mi je malo lakse, mada i ove sto ih ima kad pitaju sta ima novo ja kazem nista evo pada kisa (sunce greje) i distanciram se pa je njima totalno glupo da bilo sta drugo pitaju. Mislim da sasvi aut napasti nekog kad ce da pravi decu, a jos pitati dal svšava u tebe. Jok nego u usta, mi mislili tako se pravi beba ti progutas i ono dole eto bebe. Kakva...koza. Ja imam par njih koji onako kultorno pitaju, al i onu kozu sto sam vec opisivala. Ona mi u jednom razgovoru rekla kako bi letos trebalo da odemo u matarusku banju umesto sokobanju. Tamo znate štancaju trudnice, a šta cemo mi u sokobanji! Da, sad cu samo sto nisam krenula. Pa, da je to tacno 1000%, opet bih pre otisla u sokobanju gde ce mom muzu biti bolje. Valjda bi trebalo prvo mi da budemo dobro, a sad na kraju sta da radim ako nemamo decu da skocim s'mosta!?!

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 257
3.5.2011 11:35:33   
Anoniman
A juce mi mm-ova sestra rekla na kontu trudnoce moje mladje sestre: sta i ona te pretekla? user posted image . Ne razumem, bez obzira da li je dobronamerno ili ne, to su neke tako glupe konstatacije koje u opste nisu na mestu. Pogotovu kad je od ljudi od kojih se ne nadas.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 258
3.5.2011 11:45:42   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

A juce mi mm-ova sestra rekla na kontu trudnoce moje mladje sestre: sta i ona te pretekla? user posted image . Ne razumem, bez obzira da li je dobronamerno ili ne, to su neke tako glupe konstatacije koje u opste nisu na mestu. Pogotovu kad je od ljudi od kojih se ne nadas.

Izgleda da je našem narodu usađeno da daje ovako glupe i bezosećajne uzjave user posted image user posted image user posted image

Nadam se da te nije dotaklo i da razmišljaš o nekim lepim stvarima, jer je bitno da se sada ne nerviraš user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 259
3.5.2011 11:51:19   
Anoniman
Cim sam stigla kuci iz porodilista,svekar me je danima gnjavio da odmah napravimo i drugo.Evo,prosla su pet ipo meseca,nema ko me ne pita kada ce drugo!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 260
3.5.2011 13:29:08   
Anoniman
Ma ja sam bez teksta ostala, al znam da zena nije mislila nista ozbiljno pa se ne uzbudjujem puno, inace bi dobila user posted image user posted image . Ma ljudi su strasni. Uzas jedan, al ja zamisljam roze slonove i smejem se dok ne stigne beba.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 261
3.5.2011 13:36:04   
Anoniman
Moj dečak je 16 meseci i svi navaljuju - a kad ćete drugo?!?!?!? Aman, ljudi- kad bude biće. Ruku na srce, i ja bih volela da sam ponovo trudna, ali nije samo do mene. Miša je baš dosta bolešljiv otkad je krenuo u jaslice, i sad radimo punom parom na jačanju imuniteta,pa kad mi se on malo stabilizuje, nadam se da će i drugo ubrzo. user posted image
A čim se malo prejedem (kao recimo ovih prazničnih dana user posted image ) svi mi nešto čačkaju stomak "aaa, biće nešto user posted image "!!! Ja se više ne obazirem...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 262
3.5.2011 13:46:33   
dunja RR

Ma ja sam bez teksta ostala, al znam da zena nije mislila nista ozbiljno pa se ne uzbudjujem puno, inace bi dobila user posted image user posted image . Ma ljudi su strasni. Uzas jedan, al ja zamisljam roze slonove i smejem se dok ne stigne beba.

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 263
3.5.2011 15:20:20   
bea83

šta sve ljudi sebi dopuštaju pa to više nema smislauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
3.5.2011 15:54:55   
Anoniman
Vec sam negde napisala da zamisljam ruzicaste slonove kako igraju i tako se smirimuser posted image . Ne znas dal' da se smejes ili da ih oteras gde ne treba. Kad ce te, pa kad cete, pa kad ce 2,3,4 a posle toga počinju da pričaju kako ste ludi sto imate toliko dece i da bi se oni jedva odlucili za 1 user posted image . Sve u sve nasa stara glasi: svetu se ne moze ugoditi. Malo pre mi zena na tel rekla pa sta vas briga vi mozete da idete gde ste planirali, bolje nego da trcite po apoteke, a posle vas deca ne j.ni 2%. Alo bre zeno, pa vaspitaj (SI) dete normalno pa ce da te zarezuje, a ne kad ti se kaze nesto za dete ti se busas, a sad ne valja. Da, blago meni sto nemam dece! Sta jos necu cuti, vise se necu javljati na telefon!!! Pa da vidim sta ce onda, necu ni pricam sa njima, samo smaraju, oni imaju decu i niko vise ne treba da ih ima.

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 265
3.5.2011 16:23:03   
bea83

Malo pre mi zena na tel rekla pa sta vas briga vi mozete da idete gde ste planirali, bolje nego da trcite po apoteke, a posle vas deca ne j.ni 2%.

šta sve neću još čuti, bože me sačuvajuser posted image

sad još ispade da smo srećnice što nemamo decuuser posted image

tako se sad moja kuma koja je trudna, 6 mesec, a svadba joj je za 20tak dana žali kako nikad nije htela da bude trudna mlada, kako neće moći da pije, igra, ide na medeni mesec i td.
ja je slušam i ne verujem šta priča...ostala je ko od šale u drugom stanju, a rekli su joj da će to biti jako teško jer ima svakakva čuda, hvala bogu nikakav problem nema od početka, sve ide savršeno i ona se još žaliuser posted image  ne razumem ljude...uopšte ne razumem... 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
3.5.2011 16:39:58   
moja ciklama
joj, drage moje, lako ću ja za ljude, ali
svekrva:..ti si bre, mnogo samoživa, zato ti nećeš da MU rodiš..
ja..tako je, upravu ste, neću decu..
svekrva: ..pa dobro, ali mm mnogo voli decu i ne znam koliko će živeti sa tobom ako MU ne rodiš..
ja: pa pobogu teta .... nisam ja jedina žena na svetu!
svekrva:user posted image user posted image

E, stvarno su joj tako oči ispale i usta se otvorila. Tužno je što je ona očekivala da ću da ja krenem da se pravdam, kako, sada moram da čekam rezultat biopsije, pa ovo, pa ono.
A i bitno je da znate, da me mm još na početku muke koja nas je zadesila (sterilitet), zamolio da joj AMA BAŠ NIŠTA ne pričam, a ja se izlanula za mozak na grliću.. i sada ne propušta priliku da me bocka, čim mm nije tu!

I šta biste vi sada?

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 267
3.5.2011 16:48:18   
bea83
ja bih je user posted image pa ko duže izdržiuser posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 268
3.5.2011 17:05:10   
Anoniman
Ja na žalost nemam svekrvu (umrla), pa ne znam sta bih da je imam i da je takva dzangrizava. Verovatno bih joj rekla da je sve u redu, samo nas rode zaobilaze. Mada bi joj moj muž pre toga rego da je on problem i da ne zabada nos gde ne treba. Svi oni ocekuju unuke, ali bre, s'jasite sa nasih vratova to su nase bebe, a vi ako ocete sebi rodite bebu.

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 269
3.5.2011 17:09:15   
Anoniman
Moja snajka ne daje cak ni rodjenoj majci da se mesa u odgoj njene bebe. Kaze ja sam je toliko cekala i sad bi oni da je vaspitavaju. Epa ne moze.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 270
3.5.2011 19:28:03   
moja ciklama
IZVORNA PORUKA: moja ciklama

joj, drage moje, lako ću ja za ljude, ali
svekrva:..ti si bre, mnogo samoživa, zato ti nećeš da MU rodiš..
ja..tako je, upravu ste, neću decu..
svekrva: ..pa dobro, ali mm mnogo voli decu i ne znam koliko će živeti sa tobom ako MU ne rodiš..
ja: pa pobogu teta .... nisam ja jedina žena na svetu!
svekrva:user posted image user posted image

E, stvarno su joj tako oči ispale i usta se otvorila. Tužno je što je ona očekivala da ću da ja krenem da se pravdam, kako, sada moram da čekam rezultat biopsije, pa ovo, pa ono.
A i bitno je da znate, da me mm još na početku muke koja nas je zadesila (sterilitet), zamolio da joj AMA BAŠ NIŠTA ne pričam, a ja se izlanula za mozak na grliću.. i sada ne propušta priliku da me bocka, čim mm nije tu!

I šta biste vi sada?

MOZAIKuser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

Direktna veza do poruke: 271
4.5.2011 10:40:32   
vukosava

meni je prva dobila decu rodjaka 83 godiste u porodici, 8 godina mladja od mene. ja sam tad imala 27 a ona 19. slusam to od tada, sve jedna za drugom su sve ostale podovijale decu. ja sam sa 35. znaci 8 godina preslisavanja kad cu ja

IZVORNA PORUKA: bea83

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

I šta biste vi sada?

ja bih je user posted image pa ko duže izdržiuser posted image

ja bi ovo isto

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 272
4.5.2011 11:14:04   
Anoniman
Najbolje je kad kazem da mi je muka. E tad odma poskacu: ti si trudna! Nisam ljudi, imam problema sa bakterijama u zelucu. I tako stalno. Ne znam kako im ne dosadi, pa i moj papagaj je zapamtio to vec, a nije narocito pametna ptica.

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 273
4.5.2011 13:14:40   
moja ciklama
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 274
4.5.2011 15:44:54   
Anoniman
Kad je stvarno tako.user posted image

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Drugi brak i beba u drugom braku
svrckana

Malo stereotpa sta ce reci okolina sta ce reci roditelji, prijatelji... Prvi brak i jedno dete pa razvod, dete sa majkom, druga duga veza i opet beba sta mislite o tome??Prvo dete osam godina.

Da (52%)

Ne (8%)

Okolina? Koga briga (11%)

Roditelji? Koga briga (2%)

Sreca je bitna (26%)

?????? (1%)

Ukupan broj glasova: 208

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here