nenja22
|
golišav je sad skoro stalno i na plaži i po kući, e sad, do kad ću tako, nešto uopšte nisam razmišljala... a zašto, pa meni to definitivno ima veze sa osećajem slobode, ja recimo obožavam da kad plivam skinem gornji deo, po kući da šetam gola kad god smo sami (aleluja, namestismo i tendu ovog leta, pa sad ni blizina širom otvorenog prozora, ni terasa nisu nedostupni ) i uopšte, odeća u letnjem periodu, što se mene tiče volela bih da mogu da je višak... a opet nisma u fazonu nudizma, ne znam kako to da objasnim, mislim, ne smeta mi i ićićemo na adu bojanu nekad letos verovatno (mm se raduje tome) ali jednostavno nemam tu vrstu slobode prikazivanja svojeg tela, a mislim da negde bih volela da imam...i eto, onda se vodim tim svojim, dakako subjektivnim osećajem, da je lepše tako, lepršavo, golišavo i njemu, detetu, je l' te... a da, neko napisa kako mu je ružno kad gleda svoje slike iz detinjstva, pa kad je tako gologuza bila, meni to recimo uopšte ne smeta i ok mi je skorz...i sad kad razmislim, pa mislim da su nas tako do nekih 3-4 god držali pretežno golišave i to mi se trenutno i čini kao sasvim veorovatan uzrast za kostu koji će biti, posle verovatno manje...kupanja zajedničkog je takođe bilo, do kad ne bih znala tačno, sestra je dve i po godine starija, ona će verovatno pamtiti...