Olga75 -> RE: Verujete li u duhove? (26.9.2012 22:03:05)
|
e , kad je aktiva tema ajde da napisem koju [sm=smiley1.gif] ja licno ne verujem ali imala sam jedno iskustvo koje moze da se objasni na razne vrlo racionalne nacine ali i kao paranormalno elem , baka mm je bila jako bolesna , pa na samrti , mi smo bili sa njom , ona je spavala u sobi do nase , sva vrata su bila otvorene . Bolovala je od demencije i vrlo cesto je padala sa kreveta , pokusavala da ustane i tako. Jedno vece , nemam pojma koliko je bilo sati a bila ze zima , par dana pre NG cujemo mi koracanje oko njenog kreveta . Reakcija , jao , ustala je sad ce da padne [sm=smiley13.gif] i nista , koraci se nastavljaju , mi ustajemo i cujemo je kako se obraca sestri koja je preminula mozda mesec dana pre toga , vec smo u sobi , palimo svetlo , ona lezi na krevetu zbunjena i pita nas : pa gde je M , sad je bila tu te zvuke nikad pre i posle toga nismo culi tako bez razloga i vrlo cesto je te zime znala da padne temperatura u sobi bas osetno na nekoliko minuta , do pola sata i da se posle ponovo podigne , bez nekog vidljivog razloga eto
|
|
|
|