Anoniman -> RE: Pravopis (8.5.2010 0:40:50)
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Meni su pravopisne greske na forumu sasvim ok, u smislu da ne obracam paznju na njih. Imam malo dete, i malo vremena. Tastaturu punu mrvica od plazme i predugacke nokte. Mrzi me da kucam velika slova. Cudo je da mi ijedna recenica ispadne kako treba (a inace sebe smatram veoma pismenom osobom, izmedju ostalog i zato sto mi je mama lektor, pa me oduvek ispravlja kad pogresim). Volim da pustim mozak na pasu, pomalo, ponekad, pogotovo na forumu. Ne volim da razmisljam sta i kako cu reci. Onda nisam opustena. Jedino sto ne mogu da podnesem je kad neko omasi rec. U smislu Lerna, kutLJaca, neminovAno, polUklinika... (ovo su primeri iz najblize okoline,a ima ih milion)[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] slazem se sa tobom,zato sam i napisala da sam ovde pre svega da bih caskala o zatrudnjivanju,trudnoci,deci... ali zasto da ne,super sto postoji ova tema jer ponekad imam nedoumice u vezi pravopisa,a koliko vidim ovde ima mnogo vas koje biste pomogle.... u svakom slucaju korisna tema.
|
|
|
|